• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Traprenovatie Kortrijk

  Vergelijk 211 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Kortrijk

  Het zijn 2 trappen. De trappen zijn nieuw gebouwd en bestaat nu enkel uit beton dus deze zou bekleed

  Hoogstraat, Haaltert

  Zowel de traptreden als de leuningen moeten vervangen worden

  Dokter Broodmanstraat, Breskens

  Gesloten trap 1 laag afgesleten verf , graag verf offerte van schilder

  Vredestraat, Sas van Gent

  Traprenovatie offerte

  Nieuwe trapbekleding in Kortrijk

  In de buurt van Kortijk zijn de aangesloten specialisten van Slimster ook werkzaam. Zij herstellen trappen in heel Nederland in bepaalde delen van België. De experts zijn bekend met alle technieken om trappen op te knappen en doen dit voor zowel nieuwbouw als oudere woningen. Hierbij werken ze enkel met hoogwaardige trapbekleding materialen, zoals eikenhout, laminaat of blauwstaal. Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden en kosten? Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal!

  Trap renoveren in alle soorten en maten

  De bij ons aangesloten traprenovatie specialisten bieden veel mogelijkheden om de trap volledig aan te passen aan jouw wensen. Zo bieden zij een legio aan materialen, opties en kleuren aan die de trap een eigen karakter geven. Wil je bijvoorbeeld jouw trap herstellen naar de oorspronkelijke staat of wil je juist een nieuw ontwerp. Beide opties zijn natuurlijk mogelijk. Laat je ook adviseren door een van onze experts en geniet van een fantastische trap!

  Besparen op jouw traprenovatie in Kortrijk?

  Voordelige traprenovatie Kortrijk

  Woon jij in de regio Kortijk en zoek je een betrouwbare specialist voor het herstellen van jouw beschadigde trappen? Dan zit je bij Slimster op de goede plek! Vraag gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijs en kwaliteit. Kies zelf de expert met de scherpste aanbieding en laat jouw trap renoveren of bekleden naar wens. Zo kun je flink besparen op de totale kosten van jouw traprenovatie!

  Vergelijk traprenovatie specialisten regio Kortrijk

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal