• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Traprenovatie Leuven

  Vergelijk 213 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Leuven

  Graag een offerte voor een trap met 16 tredes. We opteren voor een witte trap (tredes + stootborden

  Wandeldreef, Rotselaar

  Wij hebben binnen en open trap waar wij graag een balustrade voor willen in zwart staal/aluminium

  Sint-Barbarastraat, Meerhout

  Wij willen verschillende soorten bekledingen van de trap bekijken om zo een duidelijk beeld van de k

  Klaverstraat, Tongeren

  Traprenovatie offerte

  Nieuwe trapbekleding Leuven

  In het centrale deel van België zijn de specialisten van Slimster ook actief, zo ook in de plaats Leuven. Zij renoveren trappen in heel Nederland en in een groot gedeelte van België. De bij ons aangesloten traprenovatie experts werken enkel met hoogwaardige materialen en plaatsen talloze extra trapbekleding opties. Denk hierbij aan een nieuwe balustrade of trapverlichting in de treden. Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden en de kosten? Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal!

  Materialen, opties en kleuren

  De specialisten van Slimster werken alleen met gecertificeerde materialen en producten. Zo is al het hout dat ze gebruiken voorzien van een FSC keurmerk. Naast de kwaliteit van de producten vinden wij het belangrijk dat jouw veiligheid en dat van jouw gezinsleden gewaarborgd worden. In de afwerking zorgen onze vakmensen er altijd voor dat de trap voldoet aan diverse veiligheidseisen, waardoor de kans op een valpartij nihil zal worden. Een hoop mogelijkheden, maar welke moet je kiezen? Laat je adviseren in een vrijblijvend adviesgesprek met de specialist, bij jou thuis in Leuven.

  Besparen op jouw traprenovatie in Leuven?

  Gratis traprenovatie offerte aanvragen

  Woon jij in de regio Leuven en ben je op zoek naar een ervaren expert voor het herstellen van jouw trappen? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vraag gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijzen en kwaliteit. Selecteer hierna de vakman met de scherpste aanbieding en laat jouw trap renoveren of bekleden, geheel naar jouw wens. Maak gebruik van ons offertesysteem en bespaar direct op de totale kosten van jouw traprenovatie!

  Vergelijk traprenovatie specialisten regio Leuven

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal