• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 137.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Traprenovatie Sint-niklaas

Vergelijk 177 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Sint-Niklaas

15 overzettreden plaatsen , rechte gesloten trap met 1 kwartslag

Ternesselei, Wommelgem

Een dichte trap met 13 treden met halve draai Wij wonen in Zeeuws Vlaanderen

Carlosstraat, Hulst

Mevrouw weet niet precies welk materiaal zij wil, het moet uitgevoerd worden in december. Mevrouw wi

Sint-Gillisstraat, De Klinge

Traprenovatie offerte

Trap renoveren in Sint-Niklaas

Tegen de landsgrens met Nederland zijn de aangesloten specialisten van Slimster ook actief. Zij herstellen trappen in heel Nederland en in bepaalde delen van België. Dus ook voor jouw traprenovatie in Sint-Niklaas ben je bij ons aan het juiste adres. De bij ons aangesloten bedrijven kunnen ieder type trap renoveren, compleet naar jouw wens. Ze werken enkel met hoogwaardige trapbekleding materialen en staan garant voor kwaliteit. Benieuwd naar alle mogelijkheden en kosten? Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal!

Nieuwe trap in Sint-Niklaas

In de meeste gevallen is het renoveren van een trap binnen één dag gerealiseerd. Onze experts kunnen jouw trap op diverse wijzen herstellen. Je kunt onder andere kiezen uit een breed assortiment materialen waaronder: hout, pvc, tapijt en laminaat. Daarnaast zijn er tal van mogelijkheden om de trap volledig te customizen naar jouw smaak, door bijvoorbeeld gebruik te maken van led-lampjes, antislip strips en andere subtiele afwerkingen. Ook op het gebied van veiligheid zal de trap er behoorlijk op vooruitgaan. Zo kunnen onze experts onder andere balustrades, trapleuningen en trapwangen plaatsen op de bestaande trap.

Besparen op jouw traprenovatie in Sint-Niklaas?

Traprenovatie Sint-Niklaas laagste prijs

Woon jij in de regio Sint-Niklaas en ben je op zoek naar een ervaren vakman voor het renoveren van jouw trappen? Dan zit je bij Slimster goed! Vraag hier gratis trapbekleding offertes aan en vergelijken lokale bedrijven op prijzen en kwaliteit. Kies de vakman met de goedkoopste aanbieding en laat jouw trap bekleden of compleet renoveren op maat. Zo kun je tot wel 45% besparen op de totale kosten van jouw traprenovatie!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Sint-Niklaas

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal