• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Traprenovatie Sint-niklaas

  Vergelijk 211 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Sint-Niklaas

  Gesloten recht trapen met de eerste van19 treden en de 2de van 13 treden en de 3de van 5 treden

  Houthulststraat, Merksem

  Ik heb een open trap en ik zou ik zou graag willen weten wat dat zou kosten zijn open treden

  Cromwielstraat, Bergen op Zoom

  De trap bestaat ui 13 treden met 2x een kwart draai naar rechts.. Trap is gesloten en er zit op dit

  De Ruyterlaan, Clinge

  Traprenovatie offerte

  Trap renoveren in Sint-Niklaas

  Tegen de landsgrens met Nederland zijn de aangesloten specialisten van Slimster ook actief. Zij herstellen trappen in heel Nederland en in bepaalde delen van België. Dus ook voor jouw traprenovatie in Sint-Niklaas ben je bij ons aan het juiste adres. De bij ons aangesloten bedrijven kunnen ieder type trap renoveren, compleet naar jouw wens. Ze werken enkel met hoogwaardige trapbekleding materialen en staan garant voor kwaliteit. Benieuwd naar alle mogelijkheden en kosten? Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal!

  Nieuwe trap in Sint-Niklaas

  In de meeste gevallen is het renoveren van een trap binnen één dag gerealiseerd. Onze experts kunnen jouw trap op diverse wijzen herstellen. Je kunt onder andere kiezen uit een breed assortiment materialen waaronder: hout, pvc, tapijt en laminaat. Daarnaast zijn er tal van mogelijkheden om de trap volledig te customizen naar jouw smaak, door bijvoorbeeld gebruik te maken van led-lampjes, antislip strips en andere subtiele afwerkingen. Ook op het gebied van veiligheid zal de trap er behoorlijk op vooruitgaan. Zo kunnen onze experts onder andere balustrades, trapleuningen en trapwangen plaatsen op de bestaande trap.

  Besparen op jouw traprenovatie in Sint-Niklaas?

  Traprenovatie Sint-Niklaas laagste prijs

  Woon jij in de regio Sint-Niklaas en ben je op zoek naar een ervaren vakman voor het renoveren van jouw trappen? Dan zit je bij Slimster goed! Vraag hier gratis trapbekleding offertes aan en vergelijken lokale bedrijven op prijzen en kwaliteit. Kies de vakman met de goedkoopste aanbieding en laat jouw trap bekleden of compleet renoveren op maat. Zo kun je tot wel 45% besparen op de totale kosten van jouw traprenovatie!

  Vergelijk traprenovatie specialisten regio Sint-Niklaas

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal