• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Traprenovatie Turnhout

  Vergelijk 211 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Turnhout

  Er zijn eerst 2 treden dan een vlak van 1 meter en dan weer 12 treden. Nu zit er vloer bedekkink op

  Taxandriastraat, Baarle-Nassau

  Een trap in een bestaande woning, breedte van de ruimte is 1,3 meter. Het is een woning met 1 bouwla

  Hemelrijkstraat, Beerse

  Een open trap en een gesloten trap incl verlichting op de gesloten trap beide trappen 12 treden

  Hoge Wal, Goirle

  Traprenovatie offerte

  Trap renoveren in Turnhout

  De aangesloten specialisten van Slimster zijn actief in heel Nederland en in de noordelijke delen van België. Zij hebben in het verleden al verschillende trappen gerenoveerd in de buurt van Turnhout, en staan te popelen om jouw trap te herstellen. Naast het uiterlijk van de trappen vinden wij het van belang dat onze trappen veilig zijn voor kinderen en uiteraard voor jouzelf. Zo werken onze experts met hoogwaardige materialen en plaatsen zij stevige trapleuningen en balustrades. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag gratis traprenovatie offertes aan en vind de beste deal!

  Besparen op jouw traprenovatie in Turnhout?
  traprenovatie turnhout

  Materialen, kleuren en opties

  Wanneer je kiest om de trappen te laten renoveren door de specialisten van Slimster heb je de keuze uit een legio aan mogelijkheden. Zo is het onder andere mogelijk om uit tal van materialen te kiezen of een combinatie waardoor een unieke stijl gecreëerd kan worden. Materialen waarmee onze specialisten werken zijn onder andere PVC, laminaat en eiken. Ook wat betreft de afwerking ben je bij ons aan het juiste adres, zo kunnen de vakmannen lichtjes in de treden, trapwangen, antislip strips en leuningen plaatsen.

  Laagste prijs traprenovatie Turnhout

  Woon jij in de regio Turnhout en wil je jouw trap laten renoveren door een erkende specialist? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vraag gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijzen en kwaliteit. Selecteer daarna zelf welke vakman jouw trap mag bekleden of renoveren door de scherpste offerte te selecteren. Via Slimster kun je gemakkelijk besparen op de totale kosten van jouw traprenovatie!

  Vergelijk traprenovatie specialisten regio Turnhout

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal