• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

  Traprenovatie Antwerpen

  Vergelijk 213 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Antwerpen

  Gesloten recht trapen met de eerste van19 treden en de 2de van 13 treden en de 3de van 5 treden

  Houthulststraat, Merksem

  Onze trap heeft gesloten treden en zit achter een deur. Door de zwarte vloerbedekking is het zeer do

  Lange Bellingstraat, Hulst

  Hello, Ik zou graag mijn open trap vervangen door een gesloten trap. mvg Claudia

  August van de Wielelei, Deurne

  Traprenovatie offerte

  Laat jouw trap renoveren in Antwerpen

  Ook in de havenstad van België namelijk Antwerpen zijn de aangesloten specialisten van Slimster actief. Zij renoveren en herstellen trappen in heel Nederland en in verschillende delen van België. Met gerenoveerde trappen profiteer je van vele voordelen zoals het feit dat jouw woning er netter uitziet en dat je weer veilig naar bove en beneden kunt. Om jouw trap zo veilig mogelijk te maken voor jezelf en de kinderen hebben onze experts verschillende opties, zoals balustrades, antislip strips en trapverlichting. Benieuwd naar alle mogelijkheden en kosten? Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal!

  Verschillende stijlen trapbekleding

  De bij Slimster aangesloten traprenovatie experts bieden een hoop verschillende opties om jouw trap volledig aan te passen aan de situatie. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de trap naar de oorspronkelijke staat te renoveren, maar ook voor een compleet nieuwe stijl. Zo kunnen onze specialisten jouw trap voorzien van led-lampjes, antislip strips en andere subtiele afwerkingen. Deze trapbekleding opties geven jouw gerenoveerde trap nét dat beetje extra!

  Besparen op jouw traprenovatie in Antwerpen?

  Beste deal traprenovatie Antwerpen

  Woon jij in de regio Antwerpen en ben je op zoek naar een betrouwbare specialist voor het renoveren van jouw trappen? Dan ben je bij Slimster op de juiste website. Vraag hier gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijs en kwaliteit. Kies daarna zelf de vakman met de aantrekkelijkste aanbieding en laat jouw trap bekleden of renoveren. Zo kun je flink besparen op de totale kosten van jouw traprenovatie!

  Vergelijk traprenovatie specialisten regio Antwerpen

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal