• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 100.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Wollen traploper

Wil je graag een traploper met een warme uitstraling? Dan is een wollen traploper een goede optie. Bij een wollen traploper heb je de keuze uit verschillende kleuren en stijlen. Waarom je nog meer een wollen traploper moet leggen? De stof werkt geluiddempend en isolerend.

Mogelijkheden wollen traploper

Een wollen traploper biedt vele mogelijkheden. Wol is beschikbaar in effen kleuren, maar je kan ook kiezen voor een motief. Je kan gaan voor een klassieke loper of een traploper met een moderne uitstraling. De kleur, stijl en afmeting zijn van invloed op de kosten van een traploper

Uitstekende kwaliteit wol

Laat je een wollen traploper leggen via Slimster, dan weet je dat het bedrijf enkel gebruik maakt van scheerwol. Dit wol is onder normale condities verkregen. Om de garantie van deze wol te waarborgen, maken we gebruik van een keurmerk. In de meeste gevallen wordt er gewerkt met wollen traplopers volgens het 80/20 principe: de stof bestaat voor 80% uit wol en 20% uit synthetische stoffen.

Traditionele legmethode

De bedrijven in het Slimster netwerk maken vooral gebruik van de traditionele legmethode bij de plaatsing van een traploper. De loper wordt ingenaaid onder de traproeden, maar ligt los op de trap. Dit komt de kwaliteit van de traploper ten goede. Er kan ook gewerkt worden met de lasmethode: de loper wordt dan per trede bijgesneden en weer aan elkaar gelast. Ook is een combinatie van de twee legmethoden mogelijk.

Vind beste deal

Op zoek naar een traploper met een elegante en warme uitstraling? Ga dan voor een wollen traploper. Vraag gratis offertes aan en vergelijk regionale bedrijven. Je beslist zelf met welke specialist je in zee gaat. Zo bespaar je tot wel 45%!