• Onafhankelijke informatie
 • Gecontroleerde specialisten
 • 104.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Sisal traploper

Sisal traploper

Sisal is één van de veelgebruikte materialen bij traplopers. Deze natuurlijke vezel is afkomstig uit Mexico en is voornamelijk te vinden in geweven tapijten en trapbekleding. Er zijn verschillende soorten sisal traplopers, met ieder hun eigen weeftechniek.

Kenmerken sisal

 • Natuurlijk product
 • Diverse kleuren en stijlen
 • Stijlvolle uitstraling
 • Diverse weeftechnieken
 • Geluiddempend materiaal

Kosten sisal traploper

Materiaal
Prijs per trede*
Prijs voor trap met 13 treden*
Sisal € 60,- € 780,-

* Vanaf-prijs sisal traploper, incl. materiaal, btw en montage.

Wat kost een sisal traploper? De prijs is afhankelijk van het materiaal, de afwerking en de montage. Sisal is doorgaans duurder dan synthetische lopers, maar wel goedkoper dan een wollen loper. Natuurlijk zijn sisal traplopers beschikbaar in verschillende prijsklassen en bepaal je zelf hoeveel geld je eraan uitgeeft.

Benieuwd naar de sisal traploper prijzen? In de tabel vind je een schatting van de kosten per traptrede en de prijs van een sisal loper op een gemiddelde trap van 13 treden.

Vergelijk sisal traploper prijzen

Meer inspiratie opdoen?

Prijsopbouw sisal traploper

Materiaalkosten sisal loper

Sisal is een populair materiaal voor traplopers. Welke kosten brengt het materiaal met zich mee? De materiaalkosten van een sisal loper bestaan doorgaans uit:

 • Materiaalkeuze
 • Traproeden
 • Ondertapijt
 • Afwerking

Traproeden

De traproeden zijn van invloed op de prijs. Een sisal traploper wordt namelijk vastgelegd met roeden of trapklemmen. Deze roeden zijn beschikbaar in vele maten, vormen en kleuren.

Ondertapijt nodig?

Een ondertapijt verlengt de levensduur van de traploper en zorgt daarnaast ook voor extra loopcomfort. Een ideale combinatie met een sisal loper.

Afwerking traploper

Ga je voor een traploper met een standaard maat of wil je een maatwerk traploper? Om te voorkomen dat lopers gaan afrafelen worden ze netjes afgewerkt. Dit heet ook wel festonneren of banderen en zorgt voor een nette, strakke afwerking van de traploper. Je kan verschillende afwerkingen kiezen, zoals een smalle of juist brede band. Ook heb je de keuze uit verschillende materialen om mee te banderen.

Lastig vlekken verwijderen Sisal is eenvoudig schoon te maken met een stofzuiger, maar vlekken zijn wel lastig te verwijderen uit dit materiaal.

Montage sisal traploper door vakman

Je kan een traploper op verschillende manieren leggen, maar we raden je altijd aan om een specialist in te schakelen. Zo weet je zeker dat de montage netjes en correct gebeurt. Bij de traditionele legmethode wordt de traploper ingenaaid, waarna traproeden de loper op hun plek houden. Omdat de loper nog los op de trap ligt, is het ook eenvoudiger om de trap te onderhouden.

Traploper-specialisten vergelijken Iedere vakman hanteert zijn eigen uurtarief, waardoor de traploper prijzen nogal kunnen variëren. Door meerdere bedrijven te vergelijken, weet je zeker dat je niet te veel betaalt.

Direct gratis traploper-offertes aanvragen

Op zoek naar een sisal traploper voor in jouw woning? Vraag gratis traploper-offertes aan en kom in contact met regionale bedrijven. Je vergelijkt de bedrijven op basis van prijs en kwaliteit, en bepaalt zelf met welke vakman je in zee gaat. Zo bespaar je tot wel 45%.

Eenvoudig beste traploper vakman vinden

Hawa Carpets
Het Vloeren Magazijn
GP Decor
Ariën Gehrels
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal