• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 104.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Stukadoor Delft

Vergelijk 426 specialisten

Laatste 3 stukadoor in Delft

Beton Ciré in badkamer, op 25m2 muur en 6m2 vloer. Het betreft een houten ondervloer. Wat is de beste...

Sir Winston Churchillln, Rijswijk

Keuken, gedeelte van 1.2m2 bij 1.4 m2 is zacht/broos geworden door lekkage. Afzuigkap bevestigingen laten...

Druivenstraat, 's-Gravenhage

Omschrijving opdracht: Graag ontvangen wij een offerte voor ca 325 m2 spachtelputz 1,2 mm dikte in diverse...

Sluiswachterstraat, Delfgauw

Gratis Stukadoor offertes

Stucwerk in Delft

U bent op zoek naar een betrouwbaar stukadoorsbedrijf in Delft? Al vele mensen zijn u in deze regio voor gegaan door te kiezen voor de experts van Stukadoors.com. Laat uw muren weer glad en egaal maken zodat ze er weer als nieuw uit zien voor verdere bewerking, of kies meteen voor onze professionele afwerking in elk denkbaar design. Kies voor de korrelige structuur van spachtelputz of wilt u liever het strakke schuurwerk als afwerking? Bij ons kiest u uit een groot aanbod aan sierpleisters voor een afwerking van topkwaliteit. Welk stucadoorsbedrijf is het beste voor u en past binnen uw budget? Via Stukadoors.com ontvangt u tot wel vijf gratis offertes bij betrouwbare stucadoorsbedrijven in uw regio.

Kies uit meerdere technieken

Het stuken kunnen wij doen vanuit 3 verschillende technieken. Het is afhankelijk van het type muur of plafond, en de oneffenheden, welke techniek het beste voor u uit zal pakken. Spuitwerk is een goedkope oplossing voor kleine oneffenheden. Hierbij spuiten wij met een klein laagje de muur weer glad en egaal. Voor grotere oneffenheden is deze techniek minder geschikt. Daarvoor moet u bij stucwerk of pleisterwerk zijn. De technieken hierbij zijn hetzelfde, maar de samenstelling van de mortel is anders. Bij pleisterwerk wordt er minder water toegevoegd, waardoor deze techniek ook prima voor buitenmuren geschikt is. Ook is het pleisterwerk de ideale basis voor de verdere afwerking. Bij pleisterwerk is het mogelijk om alle soorten sierpleisters aan te brengen.

Gratis offertes in Delft

Wilt u zelf ons vakmanschap en de lage prijzen ervaren? Dat kan nu geheel gratis! Vraag direct via het onderstaande formulier 5 gratis offertes aan bij verschillende stukadoorsbedrijven in Delft. Onze stukadoors uit de regio Delft sturen deze u vrijblijvend toe. Zo kunt u de offertes op uw gemak vergelijken. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw woning? Een adviseur aan huis kan de mogelijkheden met u doornemen en professioneel advies geven, waarbij uw wensen uiteraard centraal staan. Voor gladde en egale muren met een perfecte afwerking moet u bij de specialisten van Stukadoors.com zijn. Topkwaliteit stucwerk tegen de laagste prijs.

Vergelijk stukadoorsbedrijven in regio Delft

Beste Stukadoor NL
Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
Stucadoorsbedrijf De Parel
FCS Stucadoor
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal