• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 199.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

Stukadoor Delft

Vergelijk 651 specialisten

Laatste 3 stukadoor in Delft

Plafond tegen vensterbank: reparatie inclusief aanbrengen van glasvezel doek. Grof granol wanden ver

Populierendreef, Vlaardingen

Wij hebben 2 slaapkamers. Slaapkamer 1 (38 m2) heeft geen / amper structuur. Slaapkamer 2 (36 m2) is

Aletta Jacobskade, Vlaardingen

Wij willen graag in de hal ( 15m2) en in de huiskamer ( 18m2) spachtelputz aanbrengen, als het mogel

Robert Schumanring, Vlaardingen

Stukadoor offerte

Stukadoors in Delft vergelijken

Je bent op zoek naar een betrouwbaar stukadoorsbedrijf in Delft? Al vele mensen zijn jou in deze regio voor gegaan door te kiezen voor de experts van Slimster. Laat jouw muren weer glad en egaal maken zodat ze er weer als nieuw uit zien voor verdere bewerking, of kies meteen voor onze professionele afwerking in elk denkbaar design. Kies voor de korrelige structuur van spachtelputz. Of wil je liever het strakke schuurwerk als afwerking? Bij onze stukadoors kies je uit een groot aanbod aan sierpleisters voor een afwerking van topkwaliteit. Welk stucadoorsbedrijf is het beste voor jou en past binnen jouw budget? Via Slimster ontvang je tot wel 4 gratis offertes van betrouwbare stucadoorsbedrijven in jouw regio.

Kies uit meerdere stucwerk technieken

Het stuken kunnen onze stukadoors doen vanuit 3 verschillende technieken. Het is afhankelijk van het type muur of plafond, en de oneffenheden, welke techniek het beste voor jou uit zal pakken. Spuitwerk is een goedkope oplossing voor kleine oneffenheden. Hierbij spuiten zij met een klein laagje de muur weer glad en egaal. Voor grotere oneffenheden is deze techniek minder geschikt. Daarvoor moet je bij stucwerk of pleisterwerk zijn. De technieken hierbij zijn hetzelfde, maar de samenstelling van de mortel is anders. Bij pleisterwerk wordt er minder water toegevoegd, waardoor deze techniek ook prima voor buitenmuren geschikt is. Ook is het pleisterwerk de ideale basis voor de verdere afwerking. Bij pleisterwerk is het mogelijk om alle soorten sierpleisters aan te brengen.

Op zoek naar een betrouwbare stukadoor in Delft?

Gratis stukadoor offertes Delft

Woon jij in de regio Delft en ben je op zoek naar een ervaren stukadoor voor het stucen van jouw muren, keuken of misschien zelfs badkamer? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres! Vraag hier gratis stucwerk offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijzen en kwaliteit. Selecteer zelf de vakman met de scherpste aanbieding en laat jouw woning naar wens stukadoren. Maak gebruik van ons offertesysteem en bespaar eenvoudig op de totale kosten van jouw project, inclusief afwerking en voorrijkosten!

Vergelijk 651 stukadoorsbedrijven in regio Delft

Beste Stukadoor NL
Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
Stucadoorsbedrijf De Parel
FCS Stucadoor
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal