• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 198.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

Stukadoor Vlissingen

Vergelijk 648 specialisten

Laatste 3 stukadoor in Vlissingen

Wij hebben een nieuwbouwwoning en willen de wanden van de woonkamer en keuken glad laten stucen , gr

Menno van Coehoorngracht, Vlissingen

Het gaat om het onderste gedeelte van de voorgevel. Werkzaamheden zouden plaats moeten vinden vóór s

Breestraat, Middelburg

Wij hebben een bestaand vrijstaand huis wat we gestuced willen hebben, het gaat om ca 150 m gemetsel

J. Brasserstraat, Middelburg

Stukadoor offerte

Hoge kwaliteit stucwerk in Vlissingen

Woon jij in Vlissingen en zijn de wanden van jouw woning aan een opknapbeurt toe? Een stukadoorsbedrijf in de arm nemen kan flink in de kosten gaan lopen, maar niet bij de speciaal geselecteerde specialisten van Slimster! Wij werken samen met de beste stukadoors die werkzaam zijn bij stukadoorsbedrijven uit Nederland en België. Vraag gratis stucwerk offertes aan en vind eenvoudig de beste aanbieding!

Deze stukadoors zijn geselecteerd op kwaliteit, service en de laagste prijzen van het land. Hierdoor hoef je bij ons nooit teveel te betalen. Naast het stuken van jouw wanden en plafonds kun je bij deze stucadoorsbedrijven ook terecht voor de perfecte afwerking met onder andere sierpleisters. Kies uit spachtelputz, raapwerk, barokpleister en nog veel meer. Dankzij ons stucwerk en de juiste afwerking ziet jouw woning er al snel weer als nieuw uit.

Stucwerk, pleisterwerk of spuitwerk

Onze stukadoors stuken met 3 verschillende technieken. Zo kunnen zij elke klus aan. Afhankelijk van de diepte van de oneffenheden, binnen- of buitenlocatie, de afwerking en de prijs is er altijd een methode geschikt voor jouw woning. De goedkoopste methode is spuitwerk, waarbij met de zogenaamde spackspuit een klein laagje over jouw wanden en plafonds wordt gespoten. Spuitwerk is in verschillende kleuren mogelijk. Stucwerk en pleisterwerk zijn voor de grotere oneffenheden en zijn geschikt voor een groot scala aan afwerkingen. Pleisterwerk is daarnaast zeer geschikt voor buitenmuren.

Op zoek naar een ervaren stukadoor in Vlissingen?

Laagste prijs stukadoor Vlissingen

Woon jij in de regio Vlissingen en zoek je een ervaren stukadoor voor het stucen van jouw muren, plafonds of buitenwanden? Dan ben je bij Slimster aan het goede adres. Je kunt bij ons namelijk gratis stukadoor offertes aanvragen om lokale bedrijven op prijzen en kwaliteit te vergelijken. Selecteer vervolgens zelf het stukadoorsbedrijf met de scherpste aanbieding en laat jouw woning stuken. Door gebruik te maken van ons offertesysteem kun je makkelijk veel geld besparen op jouw stucwerk inclusief afwerking en voorrijkosten!

Vergelijk 648 stukadoorsbedrijven in regio Vlissingen

Beste Stukadoor NL
Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
Stucadoorsbedrijf De Parel
FCS Stucadoor
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal