• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 104.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Stukadoor Vlissingen

Vergelijk 426 specialisten

Laatste 3 stukadoor in Vlissingen

Goedemiddag, Voor mijn nieuwbouwwoning in Kortgene zou ik graag van u voor de volgende werkzaamheden...

Antoni Gaudipark, Vlissingen

We hebben een serre laten zetten. Het stuk wat vroeger buiten muur was willen we laten stucken.(Ik weet...

H. Roland Holstlaan, Vlissingen

Keukenwand, ongeveer 10m2 Tegels zijn van de muur gebikt, nu een groffe gemetselde muur

Schoneveld, Breskens

Gratis Stukadoor offertes

Stucwerk in Vlissingen

Woont u in Vlissingen en zijn de wanden van uw woning aan een opknapbeurt toe? Een stukadoorsbedrijf in de arm nemen kan flink in de kosten gaan lopen, maar niet bij de speciaal geselecteerde specialisten van Stukadoors.com! Wij werken samen met de beste stukadoors die werkzaam zijn bij stukadoorsbedrijven uit Nederland en België.

Deze stukadoors zijn geselecteerd op kwaliteit, service en de laagste prijzen van het land. Hierdoor hoeft u bij ons nooit teveel te betalen. Naast het stuken van uw wanden en plafonds kunt u bij deze stucadoorsbedrijven ook terecht voor de perfecte afwerking met onder andere sierpleisters. Kies uit spachtelputz, schuurwerk, barokpleister en nog veel meer. Dankzij ons stucwerk en de juiste afwerking ziet uw woning er al snel weer als nieuw uit.

Stucwerk, pleisterwerk of spuitwerk

Onze stukadoors stuken met 3 verschillende technieken. Zo kunnen zij elke klus aan. Afhankelijk van de diepte van de oneffenheden, binnen- of buitenlocatie, de afwerking en de prijs is er altijd een methode geschikt voor uw woning. De goedkoopste methode is spuitwerk, waarbij met de zogenaamde spackspuit een klein laagje over uw wanden en plafonds wordt gespoten. Spuitwerk is in verschillende kleuren mogelijk. Stucwerk en pleisterwerk zijn voor de grotere oneffenheden en zijn geschikt voor een groot scala aan afwerkingen. Pleisterwerk is daarnaast zeer geschikt voor buitenmuren.

Gratis offertes voor de regio Vlissingen

Wilt u de lage prijs en de hoge kwaliteit van een stucadoorsbedrijf uit Vlissingen geheel vrijblijvend ervaren? Vraag dan direct 5 gratis offertes aan door het onderstaande formulier in te vullen. De offertes verplichten u tot niets, maar u krijgt gelijk 5 aanbiedingen van stukadoors uit uw eigen omgeving. Indien u dit wenst kan een adviseur aan huis komen. Zo kunt u samen de mogelijkheden bespreken voor uw woning. De beste kwaliteit tegen de laagste prijs vindt u bij Stukadoors.com. Vraag nu uw 5 gratis offertes in Vlissingen aan.

Vergelijk stukadoorsbedrijven in regio Vlissingen

Beste Stukadoor NL
Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
Stucadoorsbedrijf De Parel
FCS Stucadoor
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal