• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 104.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Stukadoor Utrecht

Vergelijk 426 specialisten

Laatste 3 stukadoor in Utrecht

Stucwerk ruimte 1: Slaapkamer boven. Hier heeft behang gezeten en moet gestucd worden om oneffenheden...

Schroeder van der Kolkstraat, Utrecht

Nieuwbouwwoning, wanden worden behangklaar opgeleverd. We willen graag gladde muren, ook verven. Enkele...

Vleutenseweg, Utrecht

Wij zouden graag een zo glad mogelijke oplossing willen hebben voor de muren en plafond, waarbij de kans...

Shipovalaan, Utrecht

Gratis Stukadoor offertes

Stucwerk in Utrecht

Het oude stadscentrum in Utrecht of de vele nieuwbouwwijken aan de buitenzijde van de stad, voor het stuken van muren, wanden en plafonds heeft u in Utrecht een stukadoor nodig met een jarenlange ervaring voor al deze verschillende type woningen. Voor een stukadoor met ervaring, uitstekend vakmanschap, hoge kwaliteit materialen en de laagste prijzen moet u in de regio Utrecht bij een stucadoorsbedrijf van Stukadoors.com zijn.

Onze speciaal geselecteerde stukadoors zijn geschikt voor elke klus. Het gekozen stukadoorsbedrijf kunt u niet alleen helpen met het stuken van uw binnenwanden en plafonds, maar ook voor buitenmuren hebben wij altijd een geschikte oplossing. Zijn uw wanden weer glad en egaal dankzij ons stucwerk? Ook voor de perfecte afwerking kunnen wij altijd aan uw wensen voldoen. Zo vindt u bij ons een ruime keuze aan verschillende sierpleisters, waaronder het populaire schuurwerk en spachtelputz.

Stuken op 3 manieren

Wij stuken op 3 verschillende manieren, zodat wij elke woning weer in topconditie kunnen brengen. De goedkoopste methode is spuitwerk. Voor kleinere oneffenheden is dit de perfecte methode, waarbij er verschillende kleuren mogelijk zijn. Voor grotere oneffenheden is stucwerk en pleisterwerk meer geschikt. Dit kunt u af laten werken met verschillende soorten sierpleisters. Daarnaast is pleisterwerk ook geschikt voor buitenmuren. U kunt meer lezen over deze verschillende methodes op de pagina Verschillen. Uiteraard kunt u vrijblijvend advies op maat ontvangen van één van onze stukadoors.

Gratis offertes en advies op maat in Utrecht

Via het onderstaande formulier ontvangt u geheel vrijblijvend tot 5 gratis offertes. Deze offertes ontvangt u van stukadoors die werkzaam zijn bij stucadoorsbedrijven uit de regio Utrecht. Ervaar direct onze lage prijzen en de vele mogelijkheden. Bent u niet helemaal zeker van de mogelijkheden voor uw woning? Een adviseur kan vrijblijvend bij u langs komen voor advies op maat. De beste stukadoors tegen de scherpste prijzen vindt u bij Stukadoors.com. Vraag nu uw 5 gratis offertes bij stukadoorsbedrijven uit Utrecht aan.

Vergelijk stukadoorsbedrijven in regio Utrecht

Beste Stukadoor NL
Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
Stucadoorsbedrijf De Parel
FCS Stucadoor
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal