• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 149.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Stukadoor Eindhoven

Vergelijk 598 specialisten

Laatste 3 stukadoor in Eindhoven

Oppervlakte is een schatting en alleen van de woonkamer de rest van het huis moet ook nog

Baanweg, Harderwijk

Muren nu voorzien van spachtelputz, willen deze echter nu behangen. Dus muren behangklaar maken.

Obelixstraat, Almere

gaat om 1 slaapkamer waarbij er nog behang op de muren aanwezig is. 1 muur heeft lekkage gehad maar

Rataplanstraat, Almere

Stukadoor offerte

Stucwerk in Eindhoven

Stukadoorsbedrijf in Eindhoven gezocht? Onze stukadoors zijn in heel Nederland te vinden, zo ook in de gemeente Eindhoven. Aangesloten stukadoorbedrijven zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van stucwerk op de binnenmuren en plafond, maar ook op de buitenwanden kunnen vakmannen uit ons netwerk voorzien van pleisterwerk of ander soort stucwerk. Woon jij in Eindhoven en wil je jouw woning laten stucen? Vraag vrijblijvend stukadoor offertes aan en vergelijk bedrijven uit jouw regio. Zo kies het bedrijf met de beste deal!

Mogelijkheden stucwerk

Voor het stucen van jouw woning zijn verschillende soorten stucwerk mogelijk. Zo kun je je badkamer laten stucen met betonstuc of jouw slaapkamer laten stucen met glad stucwerk. Wanneer je afspraken met aangesloten stukadoors maakt, dan zullen ervaren vakmannen uit ons netwerk met jou meedenken naar de mogelijkheden. De stucwerk afwerking die je kiest hangen voornamelijk af van het soort stucwerk wat aangebracht is en de uitstraling die je wilt creëren in jouw woning. Zo kun je je stucwerk af laten werken door te sauzen, verfspuiten, sierpleisterwerk of met betonlook. Alles is mogelijk.

Goedkoop stucwerk in Eindhoven

Wanneer je je woning wilt laten stucen in Eindhoven, ben je bij ons op het juiste adres. Wanneer je het offerteformulier invult kom je automatisch in contact met meerdere stukadoorbedrijven in de buurt. Zij sturen je offertes toe voor het stucwerk en je kunt vervolgens kiezen welke stukadoor het beste bij jou past. Neem dus direct contact op en ontvang gratis offertes!

Vergelijk stukadoorsbedrijven in regio Eindhoven

Beste Stukadoor NL
Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
Stucadoorsbedrijf De Parel
FCS Stucadoor
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal