• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 100.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Terrastone

Van € 2.600,- Gemiddeld € 3.400,- Tot € 8.200,-
Afhankelijk van materiaal, afmeting en opties.

Een uniek effect op je muren, plafond of vloeren creëer je met behulp van terrastone. Je kan veelvuldig variëren met dit sierpleister; van drukke, kleurige tekeningen tot rustige wandafwerkingen. Lees verder om te ontdekken wat terrastone precies is en wat de kosten zijn van dit sierpleister.

Kenmerken terrastone

  • Goedkoper dan tadelakt of beton ciré
  • Waterafstotend
  • Variatie in afwerking mogelijk

Wat kost terrastone?

De prijs van terrastone is afhankelijk van enkele factoren, zoals het aantal m2 dat je laat stucen. Ook de stukadoors kunnen onderling in prijs verschillen. De kosten van terrastone zijn lager dan het aanbrengen van tadelakt of beton ciré, terwijl je een soortgelijk effect creëert.

Ben je benieuwd naar de exacte prijs van het aanbrengen van terrastone in jouw woning? Vraag dan gratis offertes aan bij Slimster. We kunnen je wel een schatting van de kosten geven; je vindt een prijsindicatie in onderstaande tabel.

Indicatie prijzen terrastone

Werkzaamheden stukadoor Prijs per m2*
Terrastone aanbrengen € 55,-

* Gemiddelde prijs, incl. materiaal, btw en arbeidskosten.

Wat is terrastone?

Terrastone is een hoogwaardig sierpleister met een prachtige uitstraling. Het sierpleister is waterdicht en gemaakt van diverse mineraalstoffen. Met terrastone is geen muur, vloer of plafond hetzelfde. Een variatie in pigment, de korrelgrootte, aanbrengtechniek en afwerking zorgt keer op keer voor een ander resultaat. Het sierpleister is bruikbaar in veel ruimtes, maar is vooral populair in badkamers.

Eindeloos variëren

Met terrastone zijn veel verschillende effecten te creëren in je woning. Het sierpleister geeft in elk geval een exclusief effect, maar je kan variëren tussen een rustige of drukke uitstraling. Ook heb je de keuze uit meerdere pigmenten en korrelgroottes. Door terrastone op verschillende manieren aan te brengen en af te werken, ontstaan er nog meer mogelijkheden. Een stukadoor kan je adviseren over de beste optie voor jou.

Vergelijk offertes en vind beste deal

Bij Slimster vergelijk je eenvoudig gratis offertes van stukadoors in de regio. Op deze manier beslis je zelf met welk bedrijf je in zee gaat, maar weet je zeker dat je niet te veel betaalt. Het kiezen van een stukadoor via Slimster heeft enkele voordelen:

  • Stukadoors vergelijken
  • Beste prijskwaliteitverhouding vinden
  • Garantie op stucwerk
  • Bespaar tot wel 45%