• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 95.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Terrastone

Terrastone

Een uniek effect op je muren, plafond of vloeren creëer je met behulp van terrastone. Je kan veelvuldig variëren met dit sierpleister; van drukke, kleurige tekeningen tot rustige wandafwerkingen. Lees verder om te ontdekken wat terrastone precies is en wat de kosten zijn van dit sierpleister.

Kenmerken terrastone

  • Goedkoper dan tadelakt of beton ciré
  • Waterafstotend
  • Variatie in afwerking mogelijk

Wat kost terrastone?

De prijs van terrastone is afhankelijk van enkele factoren, zoals het aantal m2 dat je laat stucen. Ook de stukadoors kunnen onderling in prijs verschillen. De kosten van terrastone zijn lager dan het aanbrengen van tadelakt of beton ciré, terwijl je een soortgelijk effect creëert.

Ben je benieuwd naar de exacte prijs van het aanbrengen van terrastone in jouw woning? Vraag dan gratis stukadoor-offertes aan bij Slimster. We kunnen je wel een schatting van de kosten geven; in de onderstaande tabel vind je een indicatie van de terrastone prijzen.

Indicatie prijzen terrastone

Werkzaamheden stukadoor Prijs per m2*
Terrastone aanbrengen € 55,-

* Gemiddelde prijs, incl. materiaal, btw en arbeidskosten.

Bekijk ook de algemene stukadoor prijzen.

Terrastone prijzen vergelijken
terrastone aanbrengen
kosten terrastone
terrastone prijs

Wat is terrastone?

Terrastone is een hoogwaardig sierpleister met een prachtige uitstraling. Het sierpleister is waterdicht en gemaakt van diverse mineraalstoffen. Met terrastone is geen muur, vloer of plafond hetzelfde. Een variatie in pigment, de korrelgrootte, aanbrengtechniek en afwerking zorgt keer op keer voor een ander resultaat. Het sierpleister is bruikbaar in veel ruimtes, maar vooral populair in badkamers.

Prijsopbouw terrastone aanbrengen 1. Materiaalkosten
2. Arbeidskosten
3. Voorrijkosten
4. Afvoerkosten

Eindeloos variëren met terrastone

De prijs van terrastone is onder meer afhankelijk van het materiaal. Terrastone kan op verschillende manieren worden toegepast. Het sierpleister geeft in elk geval een exclusief effect, maar je kan variëren tussen een rustige of drukke uitstraling. Ook heb je de keuze uit meerdere pigmenten en korrelgroottes. Door terrastone op verschillende manieren aan te brengen en af te werken, ontstaan er nog meer mogelijkheden. Een stukadoor kan je adviseren over de beste optie voor jou en vertellen welke kosten bepaalde effecten met zich meebrengen.

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk de stukadoor voorbeelden​​​​​​​ om meer inspiratie op te doen voor het stucwerk op jouw wanden of plafonds.

Terrastone laten aanbrengen door vakman

Wil je terrastone muren in je badkamer, keuken of ergens anders in je woning? Schakel de hulp in van een ervaren stukadoor, zodat je snel geniet van je nieuwe terrastone wanden. De arbeidskosten van het aanbrengen van terrastone kunnen per stukadoor variëren; iedere vakman hanteert namelijk zijn eigen uurtarief. Door slim te vergelijken betaal je nooit te veel.

Besparen op de voorrijkosten Bij Slimster brengen we je alleen in contact met regionale of lokale bedrijven. Zo houd je de voorrijkosten altijd eenvoudig in de hand.

Gratis stucwerk-offertes vergelijken

Vraag gratis stukadoor-offertes aan via Slimster en kom in contact met regionale stukadoors. Je kan deze bedrijven vergelijken op basis van prijs en kwaliteit, en beslist zelf met wie je in zee gaat. Zo bespaar je tot wel 45%.

Eenvoudig de beste stukadoor vinden
Beste Stukadoor NL
Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
Stucadoorsbedrijf De Parel
FCS Stucadoor
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal