• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 95.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Sausklaar stucwerk

Heb je muren laten stucen en wil je deze voorzien van een unieke kleur verf? Of wil je jouw gestucte plafonds een mooie witte kleur geven? Om jouw plafond of muren te sausen is het belangrijk een goede ondergrond te hebben. De stukadoors uit het Slimster-netwerk kunnen plafonds en muren sausklaar stucen, zodat het eindresultaat nog strakker wordt.

Kenmerken sausklaar stucwerk

  • Glad stucen van muren en plafond
  • Na drogen direct sausen
  • Voordelige wandafwerking

Kosten sausklaar stucen

Werkzaamheden stukadoor

Prijs per m2*

Sausklaar stucwerk € 14
Sauswerk € 12

* Gemiddelde prijs, incl. btw, materiaal en arbeidskosten.

Wil je jouw muren of plafonds laten sausen? Zorg er dan eerst voor dat de ondergrond sausklaar is. Dit gebeurt met behulp van glad stucwerk. De prijs van dit sausklare stucwerk wordt bepaald door het aantal vierkante meters en het soort stucwerk. Ook de vakman speelt een rol; iedere stukadoor hanteert namelijk zijn eigen uurtarief.

Je kan een stukadoor inschakelen die de muren of plafonds gaat stucen én sausen. De stukadoor zal dan een aantrekkelijke offerte opstellen. In de tabel vind je een indicatie van sausklaar stucwerk prijzen. Wil je liever de exacte prijs weten? Vraag dan gratis stukadoor-offertes aan via Slimster.

Sausklaar maken prijs vergelijken

Wat is sausklaar stucwerk?

Voor het sausen van muren is een gladde ondergrond vereist. Een stukadoor zal de oppervlaktes dan egaliseren en glad maken, zodat deze sausklaar zijn. Zodra het stucwerk goed is gedroogd, kan er gestart worden met sausen.

Let op: wil je je muren niet sausen maar behangen? Laat de wanden dan behangklaar stucen.

Muren en plafonds sausen

Een sauslaag aanbrengen kan op verschillende manieren. Je kan een muur of plafond sausen met behulp van een roller, of gebruik maken van latex spuitwerk. Waar de roller een lichte textuur achterlaat, kan verfspuitwerk volledig glad worden aangebracht.

Sausklaar opleveren nieuwbouwwoning Laat je nieuwbouwwoning sausklaar opleveren en maak het jezelf gemakkelijk. Je hoeft na oplevering van de woning alleen nog te verven. Wil je alles uit handen geven? Laat de wanden dan ook direct sausen.

Woning sausklaar maken door ervaren stukadoor

Het is mogelijk om zelf plafonds en muren te stucen. Er zijn echter enkele redenen om de hulp in te roepen van een betrouwbare specialist:

  • specialist werkt sneller en nauwkeurig
  • vakman heeft verstand van zaken
  • bouwafval wordt opgeruimd
  • garantie op stucwerk

Vind je het belangrijk dat de muren en plafonds sausklaar worden gemaakt op een kwalitatieve wijze en dat ook het sausen netjes wordt uitgevoerd? Bij Slimster kom je eenvoudig in contact met regionale stukadoors. Deze stukadoors kunnen je adviseren over de mogelijkheden en ook de opdracht voor je uitvoeren. Je beslist zelf welke stukadoor je opdracht krijgt.

Uurtarief van vakman

Iedere stukadoor hanteert zijn eigen uurtarief. Hierdoor kunnen de prijzen van sausklaar stucwerk flink variëren. We raden je altijd aan verschillende offertes te vergelijken, zodat je zeker weet dat je niet te veel betaalt.

Eenvoudig beste stukadoor vinden

Vraag gratis stukadoor-offertes aan via Slimster en kom in contact met 5 regionale bedrijven. Je kan deze stukadoors eenvoudig vergelijken op basis van prijs en kwaliteit. Door slim te vergelijken bespaar je tot wel 45% op de kosten.

395 stukadoors vergelijken
Beste Stukadoor NL
Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
Stucadoorsbedrijf De Parel
FCS Stucadoor
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal