• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 95.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Betonstuc

Betonstuc prijzen

Wil je jouw keuken of badkamer een nieuwe uitstraling geven? Betonstuc geeft je muren, vloer of meubels een unieke look. Er zijn verschillende opties als het aankomt op beton stucen in je woning. Lees verder om de verschillende materialen en mogelijkheden te ontdekken voor betonlook stucwerk.

Kenmerken betonstuc

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Naadloos
  • Waterafstotend
  • Hygiënisch

Wat kost betonstuc?

Beton stucwerk is een veelzijdige optie in huis. De kosten van dit stucwerk zijn afhankelijk van enkele factoren, zoals het aantal m2 dat je laat stucen. Ook bepaalt de hardheid en dikte van betonstuc voor een deel de prijs. Onthoud daarnaast dat iedere stukadoor zijn eigen prijzen hanteert. Door offertes te vergelijken, houd je zicht op de kosten en beslis je zelf met welke stukadoor je in zee gaat.

Benieuwd naar de betonstuc prijzen? In de onderstaande tabel vind je een schatting van de betonstuc kosten per m2.

Indicatie kosten betonstuc

Werkzaamheden stukadoor Prijs per m2*
Betonstuc aanbrengen € 100,-

* Gemiddelde prijs betonstuc, incl. btw, materiaal en arbeidskosten.

Bekijk ook de algemene stucwerk prijzen.

Betonstuc prijzen vergelijken

Wat is betonstuc?

Betonstuc is een cementgebonden stucsoort en waterafstotend materiaal. Om deze reden wordt dit stucwerk veel gebruikt in keukens en badkamers. Betonstuc is hygiënisch en slijtvast, waardoor je het ook ideaal als vloer kunt gebruiken.

Materiaalkosten betonstuc

De prijs van betonstuc wordt onder meer bepaald door het materiaal. De materiaalkosten worden opgebouwd uit verschillende onderdelen:

  • Materiaalkeuze: verschillende mogelijkheden met betonstucwerk.
  • Het aantal m2: hoe meer vierkante meters je laat stucen, hoe lager de prijs per m2.
  • Voorbehandelen: is het nodig om de muur of het plafond voor te behandelen?

Materiaalkeuze

Beton ciré is een vorm van betonstuc. Deze moderne, Franse variant betekent letterlijk ‘gewreven beton’. Waar betonstuc een effen uitstraling heeft, geeft de stukadoor bij beton ciré een gewreven effect aan het stucwerk.

Naast betonstuc kan de stukadoor ook gebruik maken van microbeton of microcement. Deze materialen zijn dankzij hun hardheid ideaal om te gebruiken voor muren of vloeren. Microbeton is de sterkere variant van microcement en geschikt voor plekken die intensief gebruikt worden. Het Argentijnse stucwerk is ook waterafstotend, krasbestendig en er kunnen patronen in worden aangebracht.

De uitstraling van tadelakt Door beton ciré op de juiste manier af te werken, krijg je de uitstraling van tadelakt tegen een veel lagere prijs.

Betonstuc laten aanbrengen door vakman

Of je nu je badkamermeubel wilt laten stucen of de muren in je keuken: wij raden je altijd aan om een stukadoor in te schakelen. Deze vakman weet hoe betonstuc op de juiste manier wordt aangebracht en werkt met de correcte snelheid en precisie. Wil je niet te veel geld uitgeven aan stucwerk? Bezuinig dan niet op kwaliteit, maar bespaar door slim te vergelijken. Vraag gratis stukadoor-offertes aan via Slimster en bespaar tot wel 45% door bedrijven te vergelijken.

Geen grote verbouwing, maar wel een nieuwe uitstraling? Het aanbrengen van betonstuc kan over bestaande tegels: dit stucwerk hecht op vrijwel iedere ondergrond.

Mogelijkheden met betonstuc

Betonstuc is een veelzijdig soort stucwerk. Je kan betonstuc gebruiken in natte ruimtes zoals de badkamer of in de keuken of andere ruimte in de woning. Je kan betonstuc of microbeton daarnaast ook gebruiken op de vloer, of een betonstuc badombouw of betonstuc keukenwand creëren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ben je benieuwd op welke manier jij betonlook stucwerk in jouw woning kan verwerken? Laat je dan adviseren door één van de stukadoors uit het Slimster-netwerk.

Eenvoudig de beste stukadoor vinden

Vraag gratis stukadoor-offertes aan via Slimster en kom in contact met regionale vakmannen. Door deze bedrijven te vergelijken op basis van prijs en kwaliteit, vind je eenvoudig de beste deal.

Gratis betonstuc-offertes vergelijken
Beste Stukadoor NL
Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
Stucadoorsbedrijf De Parel
FCS Stucadoor
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal