• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 100.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Betonlook stucwerk voorbeelden

Van € 2.600,- Gemiddeld € 3.400,- Tot € 8.200,-
Afhankelijk van materiaal, afmeting en opties.

Wil je jouw muren een stoere, industriële uitstraling geven? De betonlook is tegenwoordig erg populair en terug te vinden op muren in veel woningen. Ook betonlook stucwerk verwerken in jouw woning? Doe hier dan meer inspiratie op, bekijk voorbeelden en ontdek de vele mogelijkheden met betonlook.

Kenmerken betonlook

  • Eigentijdse uitstraling
  • Zelf de sfeer bepalen
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Waterafstotend

Betonlook inspiratie opdoen

Weet je al zeker dat je een betonlook wil creëren in je woning? Of twijfel je nog tussen betonlook en een andere uitstraling? De uitstraling van beton is veelvuldig te verwerken in huis. Betonlook is eenvoudig te combineren en toepasbaar in diverse ruimtes van een woning.

Materialen om betonlook te creƫren

Je kan op verschillende manieren een betonlook creëren en stucen is één van de mogelijkheden. Wil je een muur stucen met een betonlook, dan wordt er gebruik gemaakt van betonstuc of microbeton. Je kan gaan voor een strakke, effen betonlook of een gewreven uitstraling. Bij een gewreven uitstraling wordt er gebruik gemaakt van beton ciré.

Kosten betonlook stucwerk

Betonlook stucwerk kan extra karakter geven aan de ruimte. Dit stoere stucwerk brengt wel de nodige kosten met zich mee. Het is geen goedkoop stucwerk en om die reden is het extra verstandig om offertes te vergelijken van verschillende stukadoors. Door de prijzen te vergelijken, betaal je nooit te veel.

Betonlook ideeën in woning

Wat is er allemaal mogelijk met betonlook stucwerk? Natuurlijk kan je de muren laten stucen, wat vooral gebeurt in badkamers en keukens. Maar ook in andere ruimtes geeft betonlook veel karakter. Betonlook is ook ideaal voor de achterwand in een keuken, voor het aanrechtblad of voor badkamermeubels.

Je kan een betonlook ideaal combineren met diverse materialen. Zo krijg je een landelijke, stoere uitstraling door betonlook met hout te combineren en wordt de ruimte juist meer modern met zwarte en witte tinten.

Vergelijk offertes en vind beste deal

Wil je jouw badkamer, keuken of andere ruimte voorzien van een betonlook? Schakel de hulp in van een ervaren stukadoor en geniet voordelig en snel van een prachtig eindresultaat. Vraag gratis offertes aan en vergelijk regionale specialisten. Je beslist zelf met welke stukadoor je in zee gaat. Door slim te vergelijken, bespaar je tot wel 45%.