• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 95.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Moderne serre

Moderne serre

Een moderne serre heeft een strakke uitstraling. Materialen als kunststof en aluminium zijn heel geschikt voor deze stijl. Deze aanbouw past het best bij nieuwbouwwoningen of moderne woningen. Met een serre krijg je veel meer daglicht binnen en vergroot je de leefruimte. Ideaal voor een compleet nieuw zitgedeelte of het verplaatsen van de keuken. Welke mogelijkheden heb je met een moderne serre? Bekijk de voorbeelden om meer inspiratie op te doen.

Kenmerken moderne serre

  • Strakke uitstraling
  • Past perfect bij nieuwbouw
  • Veel lichtinval en meer ruimte
  • Prefab en maatwerk mogelijk
  • Waarde woning stijgt
  • Verkrijgbaar in o.a. aluminium en kunststof

Wat kost een moderne serre?

Wil je weten welke kosten een moderne serre met zich meebrengt? Bekijk dan de serre prijzen om hier een beter beeld van te krijgen. We kunnen alleen indicatieprijzen geven, omdat de prijs van veel factoren afhankelijk is. Ben je benieuwd naar de exacte prijs van jouw nieuwe moderne serre, dan kan je gratis serre-offertes aanvragen via Slimster.

Materialen moderne serres

Welke materialen zijn er mogelijk met een moderne serre? In principe is alles mogelijk, maar de meest voorkomende materialen zijn toch wel aluminium of kunststof. Waar kunststof serres diverse uitstralingen kunnen geven, is de aluminium serre vooral voorzien van een moderne look.

Eenvoudig te onderhouden Een moderne serre van kunststof of aluminium heeft een groot voordeel: deze materialen zijn makkelijk te onderhouden. Alleen een periodieke schoonmaakbeurt is nodig om lang van deze serre te genieten.

Slim gratis serre-offertes vergelijken

Een moderne serre aanbouwen is een flinke investering. Slimster helpt je graag om eenvoudig te besparen. Vraag gratis serre-offertes aan via Slimster en kom in contact met regionale bedrijven. Je vergelijkt deze bedrijven zelf op basis van prijs en kwaliteit, en beslist daarna welke vakman de opdracht krijgt. Door slim te vergelijken, bespaar je tot wel 45%.

Eenvoudig de beste serre vakman vinden
Verandalux Transparant
Zonneranda Serres
Bogers Serres
Tholes Glas Serre Exclusief
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal