• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 95.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Landelijke serre

Landelijke serre

Een landelijke serre zien we veelal terug bij grotere woningen, zoals boerderijen of vrijstaande huizen. Voor tussenwoningen is een landelijke serre echter ook gewoon mogelijk. Ontdek de verschillende mogelijkheden en doe meer inspiratie op voor jouw nieuwe serre in landelijke stijl.

Kenmerken landelijke serre

  • Veel licht en ruimte
  • Maatwerk en prefab mogelijk
  • Prachtige verbinding met tuin
  • Ideaal voor grote woningen
  • Prachtige landelijke kenmerken
Wat is de landelijke stijl? Een landelijke serre wordt gekenmerkt door hout (of houtlook) en roeden op de ramen en deuren. Lichte kleuren en een robuuste uitstraling zijn ook twee kenmerken van een landelijk serre.

Wat kost een landelijke serre?

Wil je weten welke kosten een landelijke serre met zich meebrengt? De prijs van serres wordt bepaald door verschillende factoren, waardoor het lastig is een exacte prijs te noemen. Bekijk de serre prijzen voor een indicatie van de kosten. Wil je liever de exacte prijs weten van jouw nieuwe serre in landelijke stijl? Vraag dan gratis serre-offertes aan via Slimster.

Materialen landelijke serre

Een landelijke serre is te maken van verschillende materialen. De meest gekozen materialen zijn aluminium en kunststof. Deze materialen zijn voor een moderne look inzetbaar, maar kunnen ook prima een landelijke uitstraling creëren. Voor kunststof serres met een houtlook zijn ideaal voor de landelijke stijl.

Kies materiaal voor serre-aanbouw

De landelijke serre kun je laten bouwen van verschillende materialen. De constructie bestaat voor een groot gedeelte uit glas. Dat voor veel lichtinval zorgt. Voor de landelijke stijl is hout de ideale optie. Met houten kozijnen en deuren creëer je een warme en natuurlijke uitstraling. Daarnaast zijn de volgende materialen ook mogelijk:

Vergelijk gratis serre offertes

Slim besparen op je nieuwe landelijke serre? Vraag dan gratis serre-offertes aan via Slimster en kom in contact met bedrijven die in jouw regio actief zijn. Je vergelijkt deze vakmannen op prijs en kwaliteit, en beslist zelf met wie je in zee gaat. Door slim te vergelijken, kan je tot wel 45%.

Eenvoudig serre-offertes aanvragen
Verandalux Transparant
Zonneranda Serres
Bogers Serres
Tholes Glas Serre Exclusief
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal