• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 75.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Marmerlook schilderwerk

Wil je jouw muren of plafonds op een decoratieve manier laten stucen? Marmerstuc is één van de manieren om jouw woning een unieke uitstraling te geven. Doe op deze pagina meer inspiratie op over de marmerlook, bekijk voorbeelden en ontdek welke materialen de marmerlook creëren.

Kenmerken marmerlook stucwerk

  • Warme uitstraling
  • Luxe, natuurlijk effect
  • Verschillende kleuren mogelijk

Marmerlook als decoratief stucwerk

Ga je voor een marmerlook op je muren, dan kan een stukadoor decoratief stucwerk aanbrengen. Bij decoratief stucwerk moet de stukadoor een bepaalde techniek beheersen om het sierpleister aan te brengen. Om deze reden is het niet verstandig om zelf een marmerlook te creëren met stucwerk.

Soorten marmerstuc

Een marmerlook kan aan de hand van verschillende materialen worden gemaakt. Italiaans sierpleister is de meest populaire manier om een marmeren uitstraling te creëren met stucwerk. Maar ook tadelakt is een ideaal materiaal om te gebruiken.

Kosten van marmerstuc

Het aanbrengen van marmerstuc is een bewerkelijke klus en om deze reden niet goedkoop. Zowel tadelakt als Italiaans sierpleister worden op een bewerkelijke manier aangebracht en hebben een relatief hoge prijs in vergelijking met ander sierpleister. Door de speciale techniek krijgt het marmerstuc wel een prachtig eindresultaat. Ben je benieuwd naar exacte prijzen van marmerstuc? Vraag dan gratis offertes aan via Slimster.

Ideeën marmerstuc in woning

De marmerlook is ideaal om toe te passen in de badkamer; de ruimte krijgt er een zeer luxe uitstraling van. Het is een handige oplossing wanneer je wel de uitstraling van natuursteen wilt, maar geen echt natuursteen wilt gebruiken. Ook in de keuken is marmerstuc populair; het stucwerk is namelijk waterafstotend en makkelijk schoon te maken.

Vergelijk stukadoor-offertes en bespaar

Voor een karakteristieke, unieke uitstraling laat je marmerstuc aanbrengen door een stukadoor. Vraag gratis offertes aan via Slimster om ervaren stukadoors te vergelijken. Zo bepaal je zelf welke stukadoor de opdracht krijgt en betaal je nooit te veel. Je besparing kan oplopen tot wel 45%.