• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 101.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Marmerlook schilderwerk

Wil je jouw muren of plafonds op een decoratieve manier laten schilderen? Marmerlook is één van de manieren om jouw woning een unieke uitstraling te geven. Doe op deze pagina meer inspiratie op over de marmerlook, bekijk voorbeelden en ontdek de kosten van marmerlook schilderwerk.

Kenmerken marmerverf

  • Warme uitstraling
  • Luxe, natuurlijk effect
  • Verschillende kleuren mogelijk

Wat is marmerverf?

Ga je voor een marmerlook op je muren, dan kan een schilder decoratieve marmerverf aanbrengen. Voor het aanbrengen van de marmerlook met verf is een speciale techniek vereist. Deze marmerverf techniek is niet eenvoudig en om die reden is het verstandig de marmerlook enkel door een ervaren schilder te laten creeëren.

Marmerverf of marmerstuc?

Je kan een marmer effect schilderen, maar deze ook met stucwerk bereiken. Stucwerk heeft een authentiekere uitstraling, maar dat zie je ook terug in de prijs. Wil je een betaalbare manier voor een marmerlook in je huis? Ga dan voor marmerverf en laat het aanbrengen door een vakschilder.

Marmer stuc in plaats van schilderwerk

Toch meer geïnteresseerd in marmerstuc? Er zijn verschillende mogelijkheden om de marmerlook te creëren:

Marmerverf kosten

Het aanbrengen van marmerverf is een bewerkelijke klus en om deze reden niet de goedkoopste variant van verven. Door de speciale techniek krijgt de marmerverf wel een prachtig eindresultaat. Ben je benieuwd naar exacte prijzen van marmerverf? Vraag dan gratis schilder-offertes aan via Slimster.

Ideeën marmerverf in woning

De marmerlook is ideaal om toe te passen in de badkamer; de ruimte krijgt er een zeer luxe uitstraling van. Het is een handige oplossing wanneer je wel de uitstraling van natuursteen wilt, maar geen echt natuursteen wilt gebruiken. Andere mogelijkheden zijn:

  • marmerverf op hout, zoals de lambrisering
  • marmerverf op de muur
  • marmereffect op de trap
  • marmereffect in de keuken

Op zoek naar andere uitstraling?

Wil je wel een unieke uitstraling, maar spreekt de marmerlook je niet echt aan? Dan is betonlook schilderwerk wellicht wat voor jou.

Vergelijk schilder-offertes en bespaar

Voor een karakteristieke, unieke uitstraling laat je marmerverf aanbrengen door een ervaren schilder. Vraag gratis schilder-offertes aan via Slimster en kom in contact met regionale bedrijven. Zo bepaal je zelf welke schilder de opdracht krijgt en betaal je nooit te veel. Je besparing kan oplopen tot wel 45%.

Vergelijk 172 schilders
Van Amsterdam Schilder Spuitbedrijf
Kobe Stukadoor & Schildersbedrijf
ES Schilders Rox Schildersbedrijf
Van Hussel Schilderwerken
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal