• Onafhankelijke informatie
 • Gecontroleerde specialisten
 • 95.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Betonlook schilderwerk

Betonlook schilderwerk

Wil je jouw muren een industriële, robuuste uitstraling geven? Of wil je een warme, unieke look in je huis? De betonlook is tegenwoordig erg populair en ook nog eens eenvoudig te bereiken met het juiste schilderwerk.

Voordelen betonverf

 • Goedkoper dan betonstuc
 • Zelf de sfeer bepalen
 • Waterafstotend mogelijk
 • Eigentijdse uitstraling

Nadelen betonverf

 • Betonstuc is meest realistisch

Kosten betonverf in woning

Wil je wel de betonlook in huis, maar niet de kosten van betonstuc? Ga dan voor betonlook schilderwerk. Dit schilderwerk kost een fractie van de prijs van stucwerk, terwijl je wel een soortgelijke uitstraling creëert. Voor het beste resultaat laat je betonverf aanbrengen door een ervaren vakman, die precies weet hoe je het mooiste eindresultaat krijgt.

Ben je benieuwd naar de prijzen van betonverf? Vraag dan gratis schilder-offertes aan via Slimster.

Vakman voor betonlook schilderwerk
betonverf aanbrengen
betonverf antraciet
betonverf muur

Betonlook inspiratie opdoen

Weet je al zeker dat je een betonlook wilt creëren in je woning? Of twijfel je nog of de betonlook wel goed te combineren is met bepaalde materialen? De uitstraling van beton is eenvoudig te verwerken in huis. Zo kan je betonverf uitstekend combineren met hout, metaal leer en glas. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende betonverf kleuren; zwart, wit of antraciet zijn enkele voorbeelden hiervan.

Waterdichte betonverf Betonstuc is waterafstotend van zichzelf, maar betonverf heeft deze eigenschap niet. Toch is met behulp van een speciale coating ook betonverf waterdicht te maken. Zo geniet je ook van deze uitstraling in de badkamer of keuken.

Betonlook creƫren in huis

Hoe creëer je een betonlook met behulp van verf? Je kan zelf aan de slag gaan, maar wij raden je aan om de hulp van een ervaren schilder in te schakelen. Een betonlook creëer je door verschillende lagen verf te gebruiken. Een vakkundige schilder weet precies hoe hij de perfecte betonlook krijgt. Enkele mogelijkheden zijn:

 • Betonlook schilderen op trap
 • Betonverf op badkamer muur
 • Tegels verven met betonverf
 • Betonverf op de vloer

Geen betonlook, maar andere uitstraling?

Ben je op zoek naar het juiste decoratieve schilderwerk, maar is betonlook net niet wat je zoekt? Misschien is de marmerlook op muren dan wel wat voor jou. Laat je adviseren over alle mogelijkheden door één van de vakmannen uit het Slimster-netwerk.

Eenvoudig de beste schilder vinden

Goed schilderwerk is essentieel voor de uitstraling en kwaliteit van de muren. Schakel de hulp in van een betrouwbare schilder uit het Slimster-netwerk. Je komt in contact met 5 regionale schilders, die je zelf vergelijkt op basis van prijs en kwaliteit. Door slim te vergelijken, bespaar je tot wel 45%.

Vrijblijvend schilder-offertes aanvragen
Van Amsterdam Schilder Spuitbedrijf
Kobe Stukadoor & Schildersbedrijf
ES Schilders Rox Schildersbedrijf
Van Hussel Schilderwerken
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal