• Onafhankelijke informatie
 • Gecontroleerde specialisten
 • 108.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Horren plaatsen?

Vaak last van insecten in huis? Een hordeur of raamhor kan uitkomst bieden. Door horren te laten plaatsen voor jouw ramen zorg je ervoor dat muggen en andere beestjes niet meer naar binnen kunnen. Bovendien is een hoor een betaalbare vorm van raamdecoratie. Op Slimster lees je meer informatie over raamhorren als inzethorren, rolhorren en voorzethorren. Vraag gratis en vrijblijvende offertes aan van lokale specialisten en vind de beste deal!

Voordelen horren

 • Betaalbare vorm van raamdecoratie
 • Houdt insecten en andere beestjes buiten
 • Geschikt voor ieder type raam
 • Compleet op maat te laten maken

Nadelen horren

 • Geen sterke zonwerende of isolerende werking (zie buitenzonwering)
 • Niet de meest sfeervolle raamdecoratie

Wat kost een raamhor?

Wil je graag horren laten plaatsen voor jouw ramen? Dan ben je vast benieuwd naar de prijzen die je kunt verwachten. Het op maat laten maken en laten monteren van raamhorren is een erg specifiek werk. Daardoor is de prijs afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type raam en de afmeting van de ramen. Maar ook het soort gaas dat je kiest heeft invloed op de prijs. Daarom kunnen we je geen concrete prijs noemen. Wil jij toch graag prijzen kunnen vergelijken? Dan raden we je aan om via Slimster gratis offertes aan te vragen. Wij brengen je in contact met lokale raamdecoratie specialisten, zodat jij thuis de kosten kunt vergelijken en zoveel mogelijk kunt besparen!

Soort raamhor Vanaf prijs*
Inzethor €70,-
Rolhor €100,-
Voorzethor €70

* Vanaf prijzen voor raamhorren op maat gemaakt en inclusief BTW.

Een hor voor ieder type raam

Niet ieder raam heeft dezelfde constructie. Bij het kopen en plaatsen van horren is het belangrijk om rekening te houden met welk type raam je hebt. Er bestaan namelijk verschillende soorten horren, zodat er voor ieder raam een geschikte hor te vinden is. We maken onderscheid tussen draai-kiepramen, naar buiten draaiende ramen en dakramen (zoals Velux).

 • Draaikiepraam: Inzethor
 • Draairamen: Rolhor of voorzethor
 • Dakraam: Rolhor

Inzethorren

Een inzethor is de perfecte oplossing voor draai-kiepramen. Ze zijn eenvoudig te plaatsen en te verwijderen, zonder gebruik te maken van schroeven. Zowel voor kunststof draaikiepramen als voor houten of aluminium ramen zijn inzethorren geschikt. Een inklemhor is een eenvoudige en strakke raamhor.

Rolhorren

Een rolhor is geschikt voor alle naar binnen en buiten draaiende ramen. De rolhorren zijn compleet op maat te maken door onze specialisten zodat ze passend zijn voor dakramen van iedere afmeting. Raamrolhorren kunnen zowel in het kozijn als op het kozijn worden geplaatst. Ook heb je de keuze uit horizontale of verticale plaatsing.

Voorzethorren

Een voorzethor is een veelzijdige hor die gebruikt kan worden in veel situaties. Groot voordeel is dat voorzethorren weinig ruimte innemen op het kozijn. Vaak zijn deze leverbaar inclusief scharnieren en magneten. Een voorzetraamhor is geschikt voor alle naar binnen of buiten draaiende ramen en schuivende ramen.

Horren op maat laten plaatsen

Heb jij bepaalde wensen voor nieuwe raamhorren of hordeur (zoals een plissé hordeur)? De raamdecoratie specialisten van Slimster kunnen alle horren op maat maken, zodat ze perfect passen bij jouw ramen. Het monteren van een raamhor is vaak zeer eenvoudig. Je kunt er dus voor kiezen om jouw voorzethoor, rolhor of inklemhor zelf te plaatsen. Je kunt er echter ook voor kiezen om deze te laten installeren door een vakman. Zo weet je immers zeker dat de plaatsing perfect geschiedt én bovendien heb je garantie op zijn werk. Vaak wordt hiervoor gekozen als de raamhorren in combinatie met een ander type raamdecoratie, zoals gordijnen, wordt geplaatst. De horren houden insecten buiten en de gordijnen zorgen voor meer sfeer in huis en houden fel zonlicht tegen.

Direct gratis raamhor offertes vergelijken!

Ben jij van plan horren te laten plaatsen voor jouw ramen? Eventueel in combinatie met sfeervolle gordijnen? Dan helpt Slimster je graag bij het vinden van de goedkoopste aanbieding. Wij brengen jou gratis en vrijblijvend in contact met lokale raamdecoratie specialisten. Het enige wat jij hoeft te doen is het offerteformulier invullen. Je ontvangt dan tot 5 gratis offertes die je thuis op je gemakje kunt vergelijken. Kies de vakman met de mooiste aanbieding en bespaar tot wel 45 procent op de totale kosten voor horren op maat.

 • Ontvang tot vijf gratis en vrijblijvende offertes
 • Direct in contact met lokale raamhor-specialisten
 • Vergelijk bedrijven op prijs én kwaliteit
 • Bespaar tot wel 45% op de totale prijs