• Onafhankelijke informatie
 • Gecontroleerde specialisten
 • 108.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Piramide lichtkoepel prijzen

Minimale kosten € 440,- Maximale kosten € 1.720,- Gemiddeld Gemiddelde kosten € 1.080,-
Vanaf-prijs piramide lichtkoepel, afhankelijk van materiaal, maten en extra opties.

Veel lichtkoepels zijn vierkant, maar zoek je een unieke vorm voor je daklicht? Laat dan een piramidevormige lichtkoepel plaatsen in het dak. Deze piramide lichtkoepel geeft veel extra licht aan de ruimte, maar geeft ook een speciale uitstraling aan de buitenkant van de woning.

Voordelen piramide lichtkoepel

 • Unieke uitstraling
 • Prettige verspreiding van daglicht
 • Verschillende afmetingen mogelijk
 • Daklicht voor ieder budget

Nadelen piramide lichtkoepel

 • Lastig te reinigen

Kosten piramide dakkoepel

Wil je graag een piramide lichtkoepel kopen en laten installeren door een betrouwbare specialist? De kosten van deze dakkoepel zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afmetingen, het materiaal en het soort lichtkoepel. Ook speelt de montage een rol: wordt een lichtkoepel vervangen of wil je een nieuwe lichtkoepel plaatsen?

In de onderstaande tabel vind je een schatting van de piramide lichtkoepel kosten. Het gaat hier om vanaf-prijzen, inclusief plaatsing. Wil je liever de exacte prijs weten voor jouw nieuwe piramidevormige lichtkoepel? Dan kan je gratis dakkoepel-offertes aanvragen via Slimster.

Afmeting lichtkoepel
Prijs*
40 x 40 cm € 440,-
60 x 60 cm € 480,-
80 x 80 cm € 550,-
100 x 100 cm € 590,-
100 x 200 cm € 895,-
150 x 150 cm € 930,-
200 x 200 cm € 1.720,-

* Vanaf-prijs dubbelwandige piramide lichtkoepel incl. plaatsing en BTW.

Wil je graag verschillende lichtkoepels met elkaar vergelijken? Bekijk dan de algemene lichtkoepel prijzen.

Eenvoudig piramide lichtkoepel-specialist vinden
Prijsopbouw lichtkoepel piramide 1. Materiaalkosten
2. Montagekosten
3. Reiskosten
4. Afvoerkosten

Materiaalkosten ronde dakkoepel

De piramide lichtkoepel prijs is opgebouwd uit verschillende factoren, waaronder het materiaal. Het gaat hier om de materiaalkeuze, maar ook om het type lichtkoepel en de isolatie.

Lichtkoepel materiaal

Glas, acrylaat en polycarbonaat zijn doorgaans de materialen voor een lichtkoepel. Toch wordt glas niet veel gekozen, aangezien acrylaat en polycarbonaat vele malen sterker zijn. Acrylaat (plexiglas) is 25 maal sterker dan glas, terwijl polycarbonaat zelfs 300 maal sterker is. Ben je op zoek naar voordelig materiaal voor je lichtkoepel, ga dan voor plexiglas. Voor inbraakwerend materiaal kies je het beste voor een polycarbonaat lichtkoepel.

Dakopstand materiaal

Ga je voor een lichtkoepel met dakopstand? Dan heb je verschillende keuzes wat betreft het materiaal: pvc of polyester. Pvc is goedkoper, maar met polyester ben je verzekerd van een betere isolatie.

Maten piramide koepel Een piramide lichtkoepel is verkrijgbaar in verschillende maten. Deze koepels kunnen vierkant zijn, maar ook rechthoekig van vorm zijn.

Isolatie

Een lichtkoepel is opgebouwd uit verschillende lagen, ook wel wanden of schalen genoemd. Hoe meer lagen een lichtkoepel heeft, hoe beter de isolatie is. Voor bijgebouwen, garages en carports is een enkelwandige lichtkoepel of dubbelwandige lichtkoepel voldoende. Maar plaats je de piramide lichtkoepel in een woonruimte? Ga dan voor een driewandige dakkoepel voor een goede isolatie.

Mogelijkheden met lichtkoepel piramidevorm

piramide dakkoepel prijzen

Piramidevormige lichtkoepel op maat laten plaatsen

Wil je een piramide dakkoepel kopen en laten plaatsen voor meer daglicht in huis? Schakel dan de hulp in van een ervaren vakman. Je wilt namelijk dat de lichtkoepel winddicht en waterdicht geplaatst wordt. We raden je altijd aan om meerdere bedrijven te vergelijken, zodat je nooit te veel betaalt. Een betrouwbaar bedrijf vinden via Slimster heeft verschillende voordelen:

 • Snelle en correcte montage
 • Garantie na plaatsing
 • Vrijblijvend advies bij jou thuis
 • Opruimen bouwafval
 • Evt. regelen vergunning + bouwtekening

Eenvoudig ronde lichtkoepel-offertes vergelijken

Heb je interesse in een piramide dakkoepel en ben je op zoek naar de laagste prijs? Slimster brengt je in contact met regionale bedrijven, waardoor je de voorrijkosten van de vakman in de hand houdt. Je kan eenvoudig gratis dakkoepel-offertes vergelijken en zo de beste deal vinden. Je besparing kan oplopen tot wel 45%. Dat is slim vergelijken.

Vind de beste daklicht-specialist

123 Aanbouw
Daklichten Dakraam Gilde
Dakraam leverancier
De Klussenier
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal