Qlima wijnkoelkast kopen

Qlima wijnkoelkasten

Wil jij je collectie met wijnen beschermen met een merk die enorme kennis hierin heeft? Koop dan een wijnkoelkast van Qlima! Zij garanderen namelijk dat jouw Chardonnay, Merlot of andere wijn beschermd wordt tegen externe invloeden en tegelijkertijd koel gehouden wordt. Ben jij dus zuinig op jouw collectie of je wilt de beste wijnen serveren bij een speciale gelegenheid? Koop dan jouw Qlima wijnkoelkast via Slimster.nl bij één van de aangesloten webshops!

0 resultaten

Geen producten gevonden

Wijzig je filterinstellingen of Reset filters.

Qlima wijnkoelkast vergelijken

Qlima wijnkoelkasten vergelijk je eenvoudig via Slimster.nl, want hier vind je het gehele aanbod wijnkoelkasten die aan jouw wensen voldoen. Vul links jouw criteria in en je zult op deze pagina een overzicht krijgen met wijnkoelers die aan jouw zoekopdracht voldoen. Ben je zuinig op jouw wijn, maar ook zuinig op jouw portemonnee? Dan kun je ook filteren op de prijs. Zo vind altijd de gewenste koelkast die aan jouw budget voldoet. Door 4 wijnkoelkasten te selecteren en te klikken op ‘Vergelijk’ vind je de beste aanbieding. Je ziet namelijk direct welke aanbieder de goedkoopste is, zodat jij jouw gewenste wijnkoeler daar kan kopen. Zo geniet jij naast een lekker wijntje ook van de laagste online prijs!

Over Qlima

Met een eigen Product Development Group zorgt Qlima al sinds 1980 ervoor dat jouw wijn beschermd wordt tegen temperatuurverschillen, trillingen en andere externe invloeden die de smaak van jouw wijn kan aantasten. Zo hebben de koelers van Qlima één compressor en hebben zij ook thermo-elektrische modellen. Qlima draagt zorg voor jouw wijn.

Qlima garandeert de beste condities voor jouw wijnen sinds 1980 en sindsdien zijn zij continu gericht op het beheersen van het binnenhuisklimaat. Zo vind je van Qlima ventilatoren, luchtontvochtigers en airco’s. Als er dus één merk is die verstand heeft van het onder controle houden van temperaturen, dan is het Qlima!

Voordelen Qlima wijnkoelkasten

De voordelen die Qlima inbouw wijnkoelkasten met zich meebrengen is dat ze eenvoudig in een lege keukenkast passen. Zo heb je wijnkoelers van 86,5cm hoog bij 14,5cm breed, maar ook kleinere modellen. Doordat ze dus één compressor hebben, kunnen ze jouw wijn razendsnel koelen en met de thermo-elektrische modellen blijft jouw wijncollectie op een constante temperatuur. Met een ervaring van 35 jaar ben jij dus verzekerd van een uitstekende wijnkoelkast met een garantieperiode van 2 tot 4 jaar. Bestel daarom jouw Qlima wijnkoelkast via Slimster.nl!

Qlima wijnkoelkast kopen

Door kieskeurig de meerdere merken koelkasten met elkaar te vergelijken heb jij gegarandeerd de beste deal! Door maximaal 4 koelkasten te selecteren en op ‘Vergelijk’ te klikken, zie jij in één overzicht de verschillen en overeenkomsten. Zo kunnen wij jouw al verklappen dat veel Qlima modellen een uitschuifbaar wijnrek hebben en dat jij via Slimster.nl altijd de laagste online prijs zult vinden.

Via Slimster.nl bestel je jouw wijnkast bij één van onze aangesloten webwinkels en wordt deze binnen enkele dagen thuisbezorgd. Lekker snel!

Ben jij op zoek naar de beste wijnkoelkast?
Bekijk beste wijnkoelkasten