• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Audicien Sliedrecht

  Vergelijk 0 specialisten

  Laatste 2 audicien in Sliedrecht

  Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

  Arrheniusweg, Rotterdam

  Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

  Kuyperdreef, Etten-Leur

  Maak afspraak

  Sliedrecht staat bekend om de vele grote baggerbedrijven. Zo zijn er activiteiten om dit fenomeen gebouwd, denk aan het tweejaarlijkse Baggerfestival. Kun jij minder genieten van jouw woonplaats door hoorproblemen? Dan is het tijd om deze problemen aan te pakken. Slimster biedt je een gratis hoortest bij een StAr gecertificeerde audicien bij jou in de omgeving. Zo hoef je voor kwaliteit niet ver te reizen.

  Zoek jij een vakkundige audicien in Sliedrecht?

  Deskundig hooradvies in Sliedrecht

  Aan de hand van de afgenomen hoortest kan jouw gediplomeerde audicien je advies geven over de mogelijkheden die er voor jou zijn. Dit scheelt je een hoop tijd en je krijgt de beste oplossing aangeboden. Ben jij niet geheel overtuigd van een hoortoestel? Neem een hoortoestel mee op proef en kom er achter wat een gehoorapparaat voor jou kan betekenen. De hoorwinkel heeft ook verstand van andere zaken, zoals gehoorbescherming, vergoedingen vanuit de verzekering en andere hulpmiddelen. Wil je weten wat de hoorwinkel in Sliedrecht voor jou kan betekenen? Vul dan onderstaand formulier in en de hoorwinkel neemt contact op met jou.