Gasfornuis kopen

Gasfornuizen

Wil jij een nieuw gasfornuis kopen? Het gasfornuis is het meest gebruikte fornuis in de Nederlandse keukens. Als je echt van koken houdt, dan zorg je dat een gasfornuis in je keuken hebt staan. Veel mensen vinden een gasfornuis handig omdat de hittebron is te reguleren. Je kunt de gaspit direct zachter of juist harder zetten, zodat je altijd de juiste warmte hebt voor jouw maaltijd. Een gasfornuis heeft naast een kookplaat ook een oven waar je alle soorten gerechten in kunt bereiden.

Via Slimster kun je heel gemakkelijk fornuizen vergelijken. Op deze manier vind je het goedkoopte gasfornuis dat past binnen jouw budget. Je kunt gasfornuizen vergelijken van bekende fornuismerken als Siemens, SMEG, Etna, Bosch, Indesit, Beko en Inventum. Je kunt zowel inbouw fornuizen als vrijstaande modellen met elkaar vergelijken.

104 resultaten
Stoves Richmond S1000 DF Crème
Gas , 7 zone(s) , Energieklasse A
Stoves Richmond S1000 DF Crème
Geen reviews
€ 3249,-
1 prijs
Gas
Stoves Richmond S1000 DF
Gas , 7 zone(s) , Energieklasse A
Stoves Richmond S1000 DF
Geen reviews
€ 2999,-
1 prijs
Gas
Belling Farmhouse 60 DF
Gas , Energieklasse A , 90 cm
Belling Farmhouse 60 DF
Geen reviews
€ 1119,-
1 prijs
Gas
2 fases (Perilex)
Stoves Sterling S900 DF RVS
Gas , Energieklasse A , 93 cm
Stoves Sterling S900 DF RVS
Geen reviews
€ 2799,-
1 prijs
Gas
3 fases (Perilex met meer dan 7360 W)

Gasfornuizen vergelijken

Fornuizen vergelijken doe je eenvoudig op Slimster.nl. Via ons handige vergelijkingssysteem kun je filteren op de functies en kenmerken die jij belangrijk vindt. Vergelijk bijvoorbeeld op de afmeting, het aantal gaspitten en de kleur van het gasfornuis. Wees kieskeurig en kritisch zodat je achteraf geen spijt krijgt van je aankoop. Wij hebben de actuele prijzen van alle aanbieders voor je in een handig overzicht staan. Zo weet je direct waar je jouw favoriete gas fornuis voor de laagste online prijs kunt kopen!

Waar op letten bij kopen gasfornuis?

Het belangrijkste waar je op moet letten bij het kopen van een gasfornuis is het aantal gaspitten of kookzones dat het fornuis heeft en de afmetingen. Kook je bijvoorbeeld altijd voor twee of drie personen, dan is een 4-pits fornuis voldoende. Heb je een heel groot gezin of nodig je graag veel mensen uit om te komen eten? Denk dan eens aan een 5-pits of een 6-pits gasfornuis om alle pannen kwijt te kunnen.

Ook het soort oven dat je wilt speelt beslist een rol in je keuze. Je kunt kiezen uit onder andere een heteluchtoven of conventionele oven. Misschien wil je nog wel een speciale brander op je kookplaat, zoals een wokbrander. Veel modellen hebben zo’n brander die perfect is om mee te wokken op je keukenfornuis.

Het nieuwe gasfornuis heeft natuurlijk een gasaansluiting nodig, dus het is wel noodzakelijk dat je dit hebt om het fornuis te laten plaatsen. Kijk dus even goed na in je keuken of je het kookfornuis op gas kan aansluiten.

Gasfornuis laten repareren?

  • Ervaren specialisten
  • Bespaar tijd & geld
  • Vergelijken = beste deal
  • Werkzaam in jouw regio
  • Tot 2 vrijblijvende offertes

Gasfornuis reparatie

Formaat en functies gasfornuis

Zoek je juist een klassiek vrijstaand gasfornuis of een losstaand modern fornuis? Een gasfornuis van 70 cm breed of 90 cm breed? Een oven met een inhoud van 67 liter of maar liefst 107 liter? Of toch liever wel een inbouw gasfornuis? Bij Slimster kun je met behulp van onze filters jouw ideale keukenfornuis in combinatie met oven kiezen. Je vindt niet alleen het beste fornuis, maar ook het goedkoopste fornuis.

Wij hebben namelijk de fornuizen van grote online winkels met elkaar vergeleken en in een overzicht gezet. Zo kies je altijd het voordeligste gasfornuis voor bij jou in de keuken. Dat is nog eens eenvoudig jouw nieuwe fornuis vinden. Van een kookfornuis met energieklasse A en A++ tot een RVS, wit of zwart gasfornuis. Je vindt het slim bij Slimster.nl.

Beste koop en best getest gasfornuis

Ben je kieskeurig en wil je eerst weten wat nu het beste gasfornuis is? Slimster heeft veel gasfornuizen voor je vergeleken en het beste fornuis gekozen. Zowel de beste koop als de beste getest. Hierdoor zorg je er beslist voor dat je een goed gasfornuis in huis haalt met de beste prijs/kwaliteitverhouding.

Benieuwd naar de beste gasfornuizen?
Beste gasfornuis

Veelgestelde vragen over gasfornuizen