• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 144.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Dubbele voordeur

Dubbele voordeur

Ga naar

Ben je op zoek naar een nieuwe voordeur en wil je graag een imposante entree creëren? Heb je een ruime woning of is het tijd om jouw dubbele voordeur te vervangen? Een dubbele voordeur zorgt voor een bijzondere uitstraling van je gevel. Doe meer inspiratie op en ontdek alle mogelijkheden met een dubbele voordeur.

Inspiratie opdoen?

Meer voordeur inspiratie opdoen?

Wat kost een dubbele voordeur?

Materiaal
211,5 x 88 cm
231,5 x 88 cm
Kunststof voordeur € 1.150 € 1.200
Houten voordeur € 1.200 € 1.250 Gratis offertes
Aluminium voordeur € 1.350 € 1.400 Gratis offertes
Stalen voordeur € 1.500 € 1.550 Gratis offertes

* Vanaf-prijs voordeur inclusief plaatsing en btw.

Benieuwd naar de prijs van een dubbele voordeur? Hierboven vind je de prijzen van enkele voordeuren. Voor een dubbele voordeur heb je, zoals de naam al doet vermoeden, twee deuren nodig. De prijs van dubbele voordeuren is niet alleen afhankelijk van de afmetingen en het materiaal, maar ook de montage is van invloed.

Dubbele voordeur laten plaatsen
voordeur dubbel

Mogelijkheden met dubbele voordeur

Een dubbele voordeur geeft een unieke stijl aan de woning. Met een dubbele voordeur creëer je meestal een klassieke of landelijke uitstraling, hoewel andere stijlen ook mogelijk zijn. Om de geschikte voordeur te vinden sta je voor enkele keuzes: materiaal, afmetingen, soort glas en het soort deurbeslag.

Dubbele voordeur materialen

  • Dubbele voordeur van hout
  • Dubbele voordeur van kunststof
  • Dubbele voordeur van aluminium
  • Dubbele voordeur van staal
Afmetingen voordeur Voordeuren zijn beschikbaar in diverse hoogte- en breedtematen. De meest voorkomende maten zijn: 201,5 of 211,5 cm hoog bij renovatie en 231,5 bij nieuwbouw. Deuren zijn daarnaast doorgaans 83, 88 of 93 cm breed.

Beglazing dubbele voordeur

Ga je een dubbele voordeur met of zonder glas plaatsen? Wanneer je een voordeur met glas plaatst, kan je kiezen uit blank glas of melkglas. Voor een chique effect kan je ook glas-in-lood laten plaatsen in de dubbele voordeur.

Deurbeslag

Zorg voor een veilige woning en laat het juiste deurbeslag aanbrengen. Zo houd je ongenode gasten buiten de deur. Laat je adviseren door een vakman over alle mogelijkheden om deurbeslag te plaatsen.

Dubbele voordeur laten plaatsen door vakman

Op zoek naar een vakman die jouw dubbele voordeur kan plaatsen? Vraag dan gratis en vrijblijvend voordeur offertes aan via Slimster en kom in contact met vakmannen die actief zijn in jouw regio. Je kunt deze vakmannen vergelijken op basis van prijs en kwaliteit, en beslist zelf met welke vakman je in zee gaat.

559 voordeur-specialisten vergelijken

Multi Kozijn
Provilla deuren & kozijnen
Opweg Kozijn & puien
Alkuplus deuren & puien
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal