• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 144.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Houten schuifpui prijzen

Houten schuifpui prijzen

Ga naar
Minimale kosten € 1.400,- Maximale kosten € 2.400,- Gemiddeld Gemiddelde kosten € 1.900,-
Prijs houten schuifpui van 200 x 220 cm en exclusief montage.

Met het plaatsen van een houten schuifpui creëer je een doorgang met karakter van je woning naar je tuin. Heeft je woning houten kozijnen, dan is een schuifpui van hout helemaal een goed idee. Maar wat zijn de kosten van een houten schuifpui?

Voordelen schuifpui hout

  • Geeft karakter aan de woning
  • Makkelijk te repareren
  • In iedere kleur te verven

Nadelen schuifpui hout

  • Regelmatig onderhoud vereist
  • Kortere levensduur dan andere materialen

Wat kost een houten schuifpui?

Houten schuifpui (b x h)
Prijs*
Offerte
200 x 220 cm € 1.400

* Vanaf-prijs houten schuifpui, incl. HR++ glas en btw, excl. montage.

Het grote voordeel van een houten schuifpui is de mooie, authentieke uitstraling. Ben je benieuwd naar de houten schuifpui prijzen? Bekijk een schatting van de houten schuifpui kosten exclusief plaatsing. Liever de exacte prijs weten van een houten schuifpui inclusief montage?

Houten schuifpui prijzen vergelijken
houten schuifpui kopen
Meer voorbeelden bekijken?

Prijsopbouw houten schuifpui

Mogelijkheden houten schuifpui

De kosten van een houten schuifpui bestaan voor een groot deel uit het materiaal. De materiaalkosten worden bepaald door verschillende factoren, zoals het soort hout en de beglazing, de afmetingen van de schuifpui en het type schuifpui.

Houtsoorten

Een houten schuifpui kan gemaakt worden van verschillende soorten hout. Er zijn houtsoorten beschikbaar in lage en hoge prijsklassen. De prijs van een houten schuifpui is dus afhankelijk van de materiaalkeuze.

Hout met FSC-keurmerk De bedrijven in het Slimster-netwerk werken met hout met een FSC-keurmerk. Dit keurmerk geeft de zekerheid dat het hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.

Beglazing van de schuifpui

Een schuifpui bestaat grotendeels uit glas. Door een combinatie van het juiste glas en goed kozijnmateriaal zorg je voor een uitstekende isolatie. Bij een schuifpui wordt er voornamelijk HR++ of HR+++ glas gebruikt.

Meer over beglazing?
Houten hefschuifpui
Regelmatig onderhouden Hout is een materiaal met veel karakter, maar vraagt wel om regelmatig onderhoud. Eens in de paar jaar is een schilderbeurt nodig. Maak de schuifpui daarnaast regelmatig schoon om de levensduur te verlengen.

Houten schuifpui plaatsen door ervaren vakman

De montagekosten van een schuifpui worden bepaald door verschillende factoren, zoals het inmeten en de installatie van de schuifpui. Is er breekwerk nodig om de schuifpui te plaatsen of vervang je een bestaande deur? Ook dit is van invloed op de prijs.

Daarnaast kan het uurtarief van de vakman per bedrijf verschillen. We raden je daarom aan om verschillende schuifpui offertes te vergelijken en zo de beste deal te kiezen.

Bespaar op voorrij- en afvoerkosten Je kan eenvoudig besparen op de kosten door te kiezen voor een regionale of lokale specialist; zo houd je de voorrijkosten laag. Een andere kostenpost is het afvoeren van het afval. Door dit in eigen hand te nemen, kan je ook geld besparen.

Beste deal vinden voor nieuwe houten schuifpui

Een houten schuifpui vraagt om maatwerk. Schakel de hulp in van een betrouwbare en vakbekwame specialist om de houten schuifpui op maat te laten maken. Vraag gratis offertes aan en vergelijk diverse schuifpui-bedrijven met elkaar. Zo vind je de beste deal voor je houten schuifpui en bespaar je tot wel 45%.

Direct 559 schuifpui specialisten vergelijken

Multi Kozijn
Provilla deuren & kozijnen
Opweg Kozijn & puien
Alkuplus deuren & puien
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal