• Onafhankelijke informatie
 • Gecontroleerde specialisten
 • 141.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Aluminium schuifpui prijzen

Aluminium schuifpui prijzen

Ga naar
Minimale kosten € 1.500,- Maximale kosten € 2.500,- Gemiddeld Gemiddelde kosten € 2.000,-
Prijs schuifpui aluminium van 200 x 220 cm. Exclusief montage.

Voor een onderhoudsvrije en moderne doorgang naar je tuin is een aluminium schuifpui ideaal. Deze schuifpui van aluminium heeft een lange levensduur en is volledig naar eigen smaak samen te stellen. Maar wat kost een schuifpui van aluminium?

Voordelen schuifpui aluminium

 • Onderhoudsvrij
 • In alle RAL-kleuren mogelijk
 • Uitstekende isolatie
 • Moderne en industriële uitstraling

Nadelen schuifpui aluminium

 • Hogere prijs dan hout en kunststof
 • Overschilderen is lastig

Wat kosten aluminium schuifpuien?

Afmetingen (b x h)
Prijs*
Offerte
200 x 220 cm € 1.500

* Vanaf-prijs alu schuifpui, incl. HR++ glas en btw, excl. plaatsing.

De aluminium schuifpui prijs is van verschillende factoren afhankelijk. Denk hierbij aan de maten van de schuifpui en eventuele extra opties. Benieuwd naar de kosten van jouw nieuwe schuifpui? De genoemde aluminium schuifpui prijzen zijn exclusief montage. Liever de exacte prijs inclusief montage weten?

Aluminium schuifpui prijzen vergelijken
aluminium schuifpui prijs
Meer voorbeelden bekijken?

Prijsopbouw aluminium schuifpui

Mogelijkheden met alu schuifpui

De materiaalkosten van een aluminium schuifpui zijn opgebouwd uit verschillende onderdelen, zoals het soort aluminium, de beglazing, het type schuifpui en de afmetingen.

Soort aluminium

Een aluminium schuifpui is doorgaans prijziger dan een schuifpui van kunststof en hout. Er bestaan echter verschillende aluminium series, die allemaal hun eigen kenmerken hebben. Hoe beter de kwaliteit van het aluminium is, hoe hoger de prijs van de schuifpui zal zijn.

Beglazing van de schuifpui

Het grootste deel van een schuifpui is opgebouwd uit glas. Om te zorgen dat er geen warmte verloren gaat, is een goede isolatie van je beglazing vereist. Kies voor HR++ of HR+++ glas om je woning te isoleren. In combinatie met aluminium zorg je dan voor een uitstekende isolatie.

Meer over beglazing?
Weinig onderhoud nodig Je bent maar weinig tijd kwijt aan het schoonmaken en hoeft de pui niet te schilderen. Een schuifpui van aluminium heeft een hogere prijs dan een houten pui, maar gaat ook langer mee.
aluminium schuifpui kosten

Alu schuifpui plaatsen door ervaren vakman

De prijs van een schuifpui exclusief plaatsing is te geven, maar de montagekosten zijn te verschillend per bedrijf én schuifpui. De plaatsingskosten worden beïnvloed door:

 • Inmeten van de schuifpui
 • Eventueel breekwerk in de gevel
 • Installeren van de schuifpui
 • Uurtarief van de vakman

Door het prijsverschil tussen bedrijven raden we je altijd aan om meerdere offertes te vergelijken. Zo voorkom je dat je te veel betaalt voor je nieuwe schuifpui.

Bespaar op de voorrijkosten Bij Slimster kom je alleen in contact met vakmannen die actief zijn in jouw regio. Zo houd je de voorrijkosten in de hand.

Beste deal vinden voor nieuwe aluminium schuifpui

Ben je op zoek naar een aluminium schuifpui? Om er zeker van te zijn dat de schuifpui goed aansluit op je woning is er maatwerk vereist. Laat de aluminium schuifpui op maat maken door een betrouwbare en ervaren vakman. Je vindt deze specialist door gratis schuifpui offertes aan te vragen via Slimster. Vergelijk zelf de offertes en kies de beste deal.

Direct 557 schuifpui specialisten vergelijken

Multi Kozijn
Provilla deuren & kozijnen
Opweg Kozijn & puien
Alkuplus deuren & puien
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal