• Onafhankelijke informatie
 • Gecontroleerde specialisten
 • 144.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Aluminium deuren kosten

Aluminium deuren kosten

Ga naar
Minimale kosten € 750,- Maximale kosten € 3.750,- Gemiddeld Gemiddelde kosten € 2.250,-
Prijs aluminium deuren

Aluminium deuren zijn ideaal als je op zoek bent naar een uitstekende isolatie en een stijlvolle uitstraling. Het sterke materiaal gaat lange tijd mee en zorgt ervoor dat je de investering in de deur dubbel en dwars terugverdient. Maar welke mogelijkheden heb je met aluminium deuren en wat zijn de prijzen van deze deuren?

Voordelen aluminium deuren

 • Sterk materiaal
 • Lange levensduur (40-50 jaar)
 • Uitstekende isolatie
 • Moderne uitstraling

Nadelen aluminium deuren

 • Meestal prijziger dan kunststof en hout
 • Lastig te repareren

Wat kosten aluminium deuren?

De prijs van een aluminium deur is afhankelijk van factoren, zoals de afmetingen, het soort aluminium en extra opties. Ook het type deur is van invloed op de prijs: ga je bijvoorbeeld voor een binnen- of buitendeur? Ben je op zoek naar aluminium deuren prijzen? De deurkozijnen verschillen veel van elkaar, waardoor het niet mogelijk is om de prijzen echt met elkaar te vergelijken. Bekijk de aluminium deuren kosten per type deur.

Meer inspiratie opdoen?

Prijzen aluminium deuren vergelijken

Prijsopbouw aluminium deurkozijn

Mogelijkheden met alu deurkozijnen

Er zijn verschillende aluminium merken op de markt. Deze merken verschillen op het gebied van belangrijke aspecten, zoals prijs, isolatie, levensduur en uitstraling. Benieuwd naar de beste optie voor jouw nieuwe aluminium deur? Laat je dan adviseren door een specialist door gratis offertes aan te vragen.

Steel look deuren met voordelen aluminium Wil je de uitstraling van stalen deuren, maar vind je de prijs hiervan te hoog? Ga dan voor aluminium deuren met een steel look. Zo heb je de voordelen en prijs van aluminium, maar de uitstraling en look van staal.

Isolatie aluminium deuren

Aluminium is één van de beste isolerende materialen voor deuren en kozijnen. Net als kunststof zorgt aluminium voor een uitstekende isolatie van je woning. De prijs ligt iets hoger, maar doorgaans gaan deuren van aluminium ook een aantal jaren langer mee.

Glas in alu deur

Ga je glas plaatsen in de aluminium deur? Dan heb je de keuze uit verschillende soorten beglazing. Je kan kiezen voor HR++ of HR+++ glas met een uitstekende isolatie, maar ook veiligheidsglas is mogelijk.

Meer over HR-glas

Aluminium deuren plaatsen door vakman

Een aluminium deur plaatsen op de correcte manier kan lastig zijn. De deur moet goed worden afgehangen en afgesteld om klemmen te voorkomen. Schakel de hulp in van een vakman om de goede montage te garanderen.

 • Inmeten en installeren van de aluminium deur
 • Eventueel breekwerk in de gevel
 • Eventueel verwijderen oude deur
 • Uurtarief van de vakman
Bespaar op reiskosten Eenvoudig besparen? Kies een lokale of regionale specialist en houd de voorrijkosten in de hand.

Aluminium deuren op maat laten maken

Wil je een aluminium deur kopen en laten plaatsen? Je kan gratis en vrijblijvend offertes vergelijken via Slimster. Je komt in contact met bedrijven die actief zijn in jouw regio en kiest zelf welke specialist de opdracht krijgt.

Vergelijk 559 deur-specialisten

Multi Kozijn
Provilla deuren & kozijnen
Opweg Kozijn & puien
Alkuplus deuren & puien
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal