• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 144.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Deurbeslag

Deurbeslag

Ga naar

Laat je nieuwe deuren plaatsen? Dan staat de veiligheid van je woning voorop. Zorg voor het juiste deurbeslag en geef inbrekers geen kans. Daarnaast heeft deurbeslag uiteraard ook een decoratieve functie.

Wat kost deurbeslag?

De prijzen van deurbeslag kunnen variëren, afhankelijk van het soort deurbeslag en het materiaal. Hierdoor is het lastig een prijsindicatie te geven. Ben je benieuwd naar de kosten van het deurbeslag voor jouw nieuwe deuren?

Deuren met deurbeslag kopen en plaatsen?

Mogelijkheden met deurbeslag

Ben je op zoek naar deurklinken, deurstoppers of schuifdeursystemen die perfect passen bij je nieuwe deur? Er zijn ontzettend veel mogelijkheden wat betreft deurbeslag. Laat je adviseren door een vakman uit ons netwerk en vind het deurbeslag dat het beste bij je past.

Deurbeslag is verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals aluminium, rvs, messing of chroom. Qua kleuren heb je onder meer de keuze uit goud, zilver, zwart of wit.

Stijlen deurbeslag

  • Klassiek deurbeslag
  • Landelijk deurbeslag
  • Modern deurbeslag
  • Industrieel deurbeslag

Soorten deuren

Je hebt deurbeslag voor verschillende soorten deuren. Welke nieuwe deur(en) laat jij plaatsen?

Deur beveiligen tegen inbraak

Deurbeslag heeft een decoratieve functie, maar zorgt vooral voor een veilige woning. Kies voor sluitwerk met het SKG-keurmerk. Dit keurmerk geeft aan dat deurbeslag een hoge kwaliteit heeft en lastig te forceren is. Zo maak je het inbrekers moeilijk om jouw deuren te kraken.

Deuren met deurbeslag laten plaatsen door vakman

Ben je op zoek naar een ervaren vakman die jouw nieuwe deuren inclusief deurbeslag kan plaatsen? Vraag gratis offertes aan en kom in contact met maximaal 5 vakmannen die in jouw regio actief zijn. Door deze vakmannen te vergelijken, vind je eenvoudig de beste deal.

559 deur-specialisten vergelijken

Multi Kozijn
Provilla deuren & kozijnen
Opweg Kozijn & puien
Alkuplus deuren & puien
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal