• Onafhankelijke informatie
 • Gecontroleerde specialisten
 • 144.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Kunststof openslaande deuren prijzen

Kunststof openslaande deuren prijzen

Ga naar
Minimale kosten € 1.200,- Maximale kosten € 2.200,- Gemiddeld Gemiddelde kosten € 1.700,-
Prijs kunststof tuindeuren van 180 x 220 cm en exclusief montage.

Wil je extra lichtinval en wooncomfort in je huis creëren? Laat openslaande tuindeuren van kunststof plaatsen en betrek je tuin bij je woonkamer. Zo kan je bij de eerste zonnestralen van het jaar de deuren al wagenwijd openzetten en genieten van de frisse lucht.

Voordelen kunststof tuindeuren

 • Voordelige openslaande tuindeuren
 • Weinig onderhoud nodig
 • Goede isolatie
 • Lange levensduur (40 jaar)

Nadelen kunststof tuindeuren

 • Niet te schilderen
 • Hout is makkelijker te repareren

Wat kosten kunststof openslaande deuren?

Afmeting (b x h)
Prijs*
Offerte
180 x 220 cm € 1.200

* Vanaf-prijs kunststof terrasdeuren, incl. HR++ glas en btw, excl. montage.

Openslaande tuindeuren van kunststof zijn een voordelige en onderhoudsvrije manier om je tuin en woning met elkaar te verbinden. De kunststof terrasdeuren prijs wordt bepaald door meerdere factoren, zoals de afmetingen, extra toevoegingen en de plaatsingskosten. Ook het merk kunststof speelt een rol. Bekijk hier de kunststof dubbele deuren prijzen exclusief montage. Liever de exacte prijs weten?

Kunststof openslaande deuren vergelijken
openslaande deuren kunststof prijzen
Meer voorbeelden?

Prijsopbouw kunststof tuindeuren

Mogelijkheden met kunststof tuindeuren

De materiaalkosten van openslaande tuindeuren van kunststof bestaan uit enkele onderdelen, zoals het merk kunststof, de beglazing en extra opties.

Merk kunststof

Er zijn vele merken kunststof op de markt. Voor je nieuwe onderhoudsvrije openslaande tuindeuren heb je de keuze uit merken in een hoge prijsklasse of merken in een lagere prijsklasse. Wil je weten welk merk kunststof geschikt is voor jouw terrasdeuren? Laat je adviseren door een betrouwbare vakman in ons Slimster-netwerk.

Beglazing van kunststof terrasdeur

Openslaande tuindeuren bestaan voor een groot deel uit glas. Door te kiezen voor goed isolatieglas voorkom je dat er warmte verloren gaat uit je woning. Vooral in combinatie met kunststof zorg je zo voor een uitstekende isolatie. Ga bijvoorbeeld voor HR++ glas of HR+++ glas.

Meer informatie over glas?

Extra opties toevoegen

Terrasdeuren worden ook wel stolpdeuren genoemd. Deze stolpdeuren sluiten niet in een kozijn, maar in elkaar. Door het ontbreken van het middenkozijn creëer je een extra grote opening zodra je beide deuren opent. Wil je deze variant toepassen op ramen in je woning? Ga dan voor stolpramen: twee openslaande ramen zonder middenkozijn.

Afmetingen

De maten van openslaande tuindeuren van kunststof zijn ook van invloed op de kosten. Hoe groter de terrasdeuren zijn, des te meer materiaal je nodig hebt.

kunststof kozijn met openslaande deuren

Kunststof openslaande tuindeuren plaatsen door vakman

De kosten om nieuwe kunststof terrasdeuren te laten plaatsen, zijn lastig van tevoren vast te stellen. Er komen namelijk verschillende factoren bij kijken:

 • Inmeten en installeren van de terrasdeuren
 • Eventueel breekwerk in de muur
 • Eventueel verwijderen oude kozijnen en deuren
 • Uurtarief van de vakman

Omdat de montagekosten per bedrijf en opdracht verschillen, is het extra belangrijk om offertes te vergelijken voor je met een vakman in zee gaat.

Bespaar op voorrij- en afvoerkosten Je kan eenvoudig besparen op de kosten door te kiezen voor een regionale of lokale specialist; zo houd je de voorrijkosten laag. Een andere kostenpost is het afvoeren van het afval. Door dit in eigen hand te nemen, kan je ook geld besparen.

Kunststof openslaande deuren op maat laten maken

Voor nieuwe openslaande tuindeuren van kunststof is vaak maatwerk vereist. Laat je kunststof terrasdeuren op maat maken door een betrouwbare en ervaren specialist. Niet te veel betalen voor de vakman? Vraag dan gratis offertes aan via Slimster en kies zelf voor de beste deal.

Vergelijk 560 kunststof deuren bedrijven

Multi Kozijn
Provilla deuren & kozijnen
Opweg Kozijn & puien
Alkuplus deuren & puien
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal