• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 101.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Elektrisch dakraam plaatsen

Komen jouw dakramen hoog in het plafond of ben je gewoon op zoek naar meer gebruikersgemak? Dan zijn elektrische dakramen wellicht wat voor jou; met één druk op de knop kan je de hele ruimte ventileren.

Voordelen elektrisch dakraam

  • Dakramen eenvoudig openen
  • Regensensor
  • Zonne-energie
  • Makkelijk hoge ramen openen
  • Bediening op tablet

Nadelen elektrisch dakraam

  • Hogere prijs
  • Montage is meer werk (bedrading)

Prijs elektrische dakramen

Is jouw oog gevallen op een elektrisch dakraam? De kosten van deze dakvensters liggen doorgaans wat hoger dan de prijs van een regulier dakraam. Er zit namelijk de nodige technologie verwerkt in het dakraam met afstandsbediening. De prijs is afhankelijk van het merk, de afmeting en het type dakraam. Maar ook de montage speelt een rol bij de kosten.

In de onderstaande tabel vind je een indicatie van de elektrische dakraam prijzen. Wil je liever de exacte prijs weten? Vraag dan gratis dakvenster-offertes aan via Slimster.

Soort dakraam
Velux*
Fakro*
Luxtra*
Elektrisch dakraam € 950 € 700 n.v.t.

* Vanaf-prijs elektrisch dakraam incl. montage, HR++ isolatieglas en BTW.

Wil je ook de dakraam prijzen vergelijken? We hebben de dakvenster kosten voor je uitgezocht.

Elektrische dakraam prijzen vergelijken

Eenvoudig hoge dakvensters openen

Heb jij dakramen hoog in het dak zitten? Dan kan het lastig zijn om deze met de hand te openen. In zulke gevallen is een elektrische bediening erg handig. Met een afstandsbediening of tablet kan je het raam op afstand openen.

Elektrisch dakraam met regensensor Ben je van huis en staat je raam open terwijl het gaat regenen? Je kan ook een regensensor in je dakraam laten monteren. Deze sensor herkent regen en zorgt dat het dakvenster automatisch sluit.

Elektrisch dakvenster laten plaatsen door vakman

Wil je ook profiteren van de voordelen van een elektrisch dakraam? Schakel dan de hulp in van een ervaren specialist, die jouw dakraam snel en goed kan installeren. Bij Slimster brengen we je in contact met regionale bedrijven, zodat je nooit te veel reiskosten betaalt.

Direct gratis elektrisch dakraam-prijzen vergelijken

Vind eenvoudig de beste deal voor je nieuwe dakraam via Slimster. Vraag gratis dakvenster-offertes aan en vergelijk maximaal 5 regionale specialisten. Beslis zelf welke vakman de opdracht krijgt en bespaar zo tot wel 45%.

Eenvoudig de beste specialist vinden
Kapel Dakramen
Daglichten.nl Dakraam gilde
Dakraam Leverancier
De Klussenier
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal