• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 75.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Luxtra dakraam

Wil je graag nieuwe dakramen, maar heb je een beperkt budget? Luxtra dakramen hebben een goede kwaliteit, maar voordelige prijs. De laatste jaren groeien dakramen van dit merk aan populariteit in Nederland.

Voordelen Luxtra dakvenster

  • Geschikt voor de meeste daken
  • Aantrekkelijke prijs
  • Ook raamdecoratie beschikbaar
  • Voordeliger dan Fakro en Velux

Nadelen Luxtra dakvenster

  • Minder soorten en maten mogelijk

Kosten Luxtra dakramen

Luxtra dakramen zijn goedkoper dan dakramen van Velux of Fakro. Toch bieden ook deze dakvensters een goede kwaliteit. Door het assortiment simpel te houden, kan Luxtra een dakraam voordelig aanbieden.

In de onderstaande tabel vind je een indicatie van de Luxtra dakraam prijzen. Liever de exacte prijs weten? Vraag dan gratis dakraam-offertes aan via Slimster.

Soorten dakramen Prijs*
4 pansdakraam € 335
6 pansdakraam € 355
Tuimeldakraam € 380
Uitzetdakraam € 380
Uitzet-tuimeldakraam € 470
Balkondakraam € 2.000

* Vanaf-prijs Luxtra dakvenster, incl. montage, HR++ glas en btw.

Luxtra dakraam prijzen vergelijken

Geschikt voor de meeste daken

Luxtra verkoopt met name tuimeldakramen en deze zijn te monteren in de meeste daken. De Luxtra tuimeldakramen zijn goedkoop en populair bij veel huishoudens. Je kan ook gekoppelde dakramen laten plaatsen, voor nog meer lichtinval en ventilatie.

Luxtra raamdecoratie

Wil je jouw dakraam van bijpassende zonwering of andere raamdecoratie voorzien? Ook dan heeft Luxtra een mooi assortiment voor je.

Garantie Luxtra dakvensters

Ook Luxtra geeft, net als de andere dakraam merken, garantie op het dakraam. Je krijgt 10 jaar fabrieksgarantie op het dakvenster. Op de Luxtra raamdecoratie wordt standaard 2 jaar garantie gegeven.

Direct gratis Luxtra dakvenster-offertes vergelijken

Ben je op zoek naar een lage dakraam prijs? Vraag dan gratis dakraam-offertes aan bij Slimster en vergelijk bedrijven die Luxtra dakvensters verkopen en installeren. We brengen je enkel in contact met regionale bedrijven, waardoor je nooit te veel reiskosten betaalt. Je bepaalt zelf met welke vakman je in zee gaat en bespaart zo tot wel 45%.

Eenvoudig de beste dakraam specialist vinden
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal