• Onafhankelijke informatie
 • Gecontroleerde specialisten
 • 100.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Luxtra dakraam

Wil jij graag dakvensters laten plaatsen, maar heb je slechts een beperkt budget? Dan is een Luxtra dakraam een goede keus. Hoewel het merk Luxtra minder bekend is dan Velux of FAKRO, wint het de laatste jaren wel aan populariteit in Nederland. Dit komt omdat Luxtra dakramen aantrekkelijk geprijsd zijn en toch een goede kwaliteit bieden. Op Slimster lees jij meer informatie over dakvensters van Luxtra en vraag je gratis offertes aan om de beste deal te vinden!

Kenmerken Luxtra dakraam

 • Zeer voordelige prijs dakramen
 • Keuze uit diverse materialen
 • Geschikt voor meeste daken
 • Raamdecoratie Luxtra beschikbaar
 • Minder soorten en afmetingen

Goedkope dakramen Luxtra

Luxtra dakramen zijn goedkoper dan dakvensters van Velux of Fakro, maar bieden toch een goede kwaliteit. Door het assortiment simpel te houden kan Luxtra een dakraam goedkoop aanbieden. Vergelijk op onze indicatieve dakvenster kosten pagina gemiddelde vanaf prijzen.

Verschillende dakvenster materialen

Wanneer je kiest voor een dakraam van Luxtra kun je zelf bepalen of je een houten dakvenster of kunststof dakraam laat plaatsen. Zo kies je zelf voor een authentieke look of een onderhoudsvrij dakraam. Het hout dat Luxtra gebruikt voor de productie van hun houten dakramen is voorzien van het PERFC-keurmerk. Dit garandeert dat het hout op een duurzame manier is verkregen. Toch liever een kunststof dakvenster? Kunststof zorgt voor een goede isolatie, waardoor jij op energiekosten kunt besparen.

Geschikt voor de meeste daken

Luxtra verkoopt vooral tuimeldakramen en deze kunnen in de meeste daken wel gemonteerd worden. Als jouw dak een helling heeft tussen de 15-90 graden is het geschikt voor een tuimelvenster. Daarom zijn Luxtra dakramen een populaire optie voor veel huishoudens. Wil je meer lichtinval en ventilatie creëeren op jouw zolderkamer? Kies dan voor de gekoppelde dakvensters van Luxtra. Met een koppelstuk worden meerdere tuimeldakvensters naast elkaar geplaatst voor meer natuurlijk licht en frisse lucht.

Garantie Luxtra dakvensters

Om de kwaliteit na montage van je dakramen te garanderen geeft Luxtra 10 jaar fabrieksgarantie op je dakraam. Daarnaast heeft alle Luxtra raamdecoratie standaard 2 jaar garantie. Dit geeft jou het vertrouwen dat, mocht er iets gebeuren met je dakvenster, Luxtra klaar staat om dit voor je op te lossen.

Luxtra raamdecoratie

Wil jij jouw dakraam voorzien van bijpassende raamdecoratie of zonwering? Ook dan heeft Luxtra een mooi assortiment voor je. Maak jouw Luxtra dakraam helemaal af met een verduisteringsgordijn, jaloezieën, rolluiken, buitenzonwering of horren. Deze accessoires houden fel zonlicht buiten, wat ideaal is als jij van de zolder een slaapkamer wilt maken.

Direct gratis Luxtra dakraam offertes vergelijken!

Ben jij op zoek naar de laagste prijs voor het plaatsen van een Luxtra dakraam? Slimster helpt je hier graag bij! Wij brengen jou kosteloos in contact met dakvenster specialisten uit jouw omgeving. Vul het offerteformulier in en ontvang tot 5 gratis en vrijblijvende offertes. Vergelijk de prijzen eenvoudig thuis en laat je adviseren door een betrouwbare vakman. Kies het bedrijf met de beste aanbieding en laat jouw nieuwe Luxtra dakramen voordelig monteren.

 • Ontvang 5 gratis offertes met één aanvraag
 • Vrijblijvend adviesgesprek met vakman mogelijk
 • Vergelijk lokale dakraam specialisten
 • Bespaar tot maar liefst 45% op de totale kosten