• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 100.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

FAKRO dakraam

Wil jij betaalbare dakramen van goede kwaliteit laten plaatsen? Dan is een Fakro dakraam een goede optie voor jou. FAKRO richt zich op duurzaamheid, veiligheid en innovatie. Fakro dakvensters onderscheiden zich van andere dakraam merken door hun continue ontwikkeling. Fakro draagt altijd zorg voor verbetering van hun producten. Naast dakramen produceert dit merk ook zonwering, zonnecollectoren en zoldertrappen. Op Slimster lees je meer informatie over Fakro dakramen en vraag je gratis offertes aan voor de beste deal!

Kenmerken Fakro dakraam

  • Goede prijs/kwaliteitsverhouding
  • Veel keuze in design
  • Gericht op innovatie
  • Inbraakwerende dakramen

Fakro prijzen

Qua prijs ligt een FAKRO dakraam over het algemeen tussen Velux dakramen en Luxtra dakvensters in. Fakro biedt een goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Op onze indicatieve dakraam kosten pagina kun je gemiddelde vanaf prijzen vergelijken!

Prijs & kwaliteit Fakro dakvensters

De afgelopen 25 jaar heeft FAKRO bewezen dakramen van goede kwaliteit te leveren tegen een eerlijke prijs. Dit wordt ondersteund door de verscheidenheid aan certificaten die fakro dakvensters mogen dragen. Hun houten dakramen zijn bijvoorbeeld voorzien van het FSC-keurmerk. Dit betekent dat het hout dat gebruikt wordt bij de productie verkregen is uit duurzaam bosbeheer. Daarnaast voldoen Fakro dakramen aan het collectieve keurmerk van de Nederlandse bouw (KOMO). Jij bent dus verzekerd van een hoge kwaliteit voor voordelige prijzen.

Ruime keuze in design

Een voordeel van een dakraam van Fakro is dat je veel keus hebt qua design. Zo kun je zelf de kleur van je dakvenster kiezen. De dakramen worden standaard opgeleverd in wit of naturel, maar wil jij de kozijnen afstemmen op het interieur? Dan heb je de keus uit het gehele RAL-kleursysteem bij het ontwerpen van je eigen FAKRO-kozijn.

Innovatieve Fakro dakramen

Fakro heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Tijdens het ontwikkelen van dakramen zoeken zij telkens naar verbeteringen. Zo zijn er tuimeldakramen van FAKRO speciaal ontworpen voor lange mensen. Door een verhoogde tuimelas kunnen langere mensen zonder problemen onder het raam staan. Ook kun je bij fakro terecht voor elektrische dakramen, welke bediend kunnen worden vanaf je tablet of mobiele telefoon. Dit maakt een losse afstandsbediening voor het openen van je dakvenster overbodig.

Politiekeurmerk

Wil jij jouw woning extra goed beveiligen tegen inbrekers? De FAKRO dakramen zijn voorzien van een speciaal systeem dat het raam tegen inbraak beveiligd. Deze topSafe constructie zorgt ervoor dat het dakraam van buiten niet te openen is. Mede hierom mogen de dakvensters van Fakro het Duitse Tüv Süd certificaat voor veiligheid dragen.

Direct gratis Fakro dakraam offertes vergelijken!

Ben jij op zoek naar het bedrijf met de voordeligste prijs voor Fakro dakramen? Slimster brengt jou kosteloos in contact met dakraam-specialisten uit jouw eigen regio. Vul ons offerteformulier in en ontvang tot 5 gratis en vrijblijvende offertes. Laat je adviseren door een ervaren vakman en vergelijk alle prijsoffertes thuis. Kies vervolgens de meest complete aanbieding en bespaar tot wel 45 procent op jouw nieuwe dakraam van FAKRO.

  • Vind de beste aanbieding voor Fakro dakramen
  • Ontvang tot 5 gratis en vrijblijvende offertes
  • Adviesgesprek met betrouwbare vakman mogelijk
  • Bespaar tot maar liefst 45% op de totale kosten