• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 100.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Fakro dakraam

Wil je betaalbare dakramen van een goede kwaliteit laten installeren? Een Fakro dakraam is dan een uitstekende optie voor jou. Fakro richt zich op duurzaamheid, veiligheid en innovatie. Dit dakraam merk is continu bezig haar producten te verbeteren.

Voordelen Fakro dakvenster

  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Veel keuze in design
  • Gericht op innovatie
  • Voordeliger dan Velux dakramen

Nadelen Fakro dakvenster

fakro dakraam prijzen
fakro dakvenster prijzen
fakro dakramen kosten

Kosten Fakro dakramen

Een Fakro dakraam is goedkoper dan een Velux dakvenster, maar duurder dan een dakraam van Luxtra. Fakro dakramen hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor ze erg populair zijn. In de onderstaande tabel vind je een indicatie van de prijs van Fakro dakramen.

Liever de exacte prijs weten van een specifiek type dakraam? Vraag dan gratis dakvenster-offertes aan via Slimster.

Soort dakraam Prijs*
4 pansdakraam € 360
6 pansdakraam € 380
Tuimeldakraam € 410
Uitzetdakraam € 410
Uitzet-tuimeldakraam € 520
Uitstapdakraam € 400
Balkondakraam € 2.300

* Vanaf-prijs Fakro dakramen, incl. montage, HR++ glas en btw.

Vergelijk Fakro dakraam prijzen

Innovatieve dakvensters

Fakro heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Ze zoeken telkens naar verbeteringen tijdens de ontwikkeling van dakramen. Zo zijn er tuimeldakramen ontworpen, speciaal voor lange mensen. Door een verhoogd tuimelas kunnen lange mensen zonder problemen onder het raam staan. Ook kan je bij Fakro uitstekend terecht voor elektrische dakramen.

Politiekeurmerk Wil je jouw woning extra beveiligen tegen inbrekers? De Fakro dakramen zijn voorzien van een speciaal systeem: topSafe. Deze constructie zorgt ervoor dat het dakraam niet van buitenaf te openen is.

Ruime keuze in design

Een ander voordeel van Fakro dakvensters is het design. Je hebt veel keuze wat betreft design en kleur. Standaard worden de ramen opgeleverd in wit of naturel, maar je hebt verder de keuze uit het gehele RAL-kleurensysteem.

Laat eenvoudig jouw nieuwe Fakro dakramen monteren

Ben je op zoek naar betaalbare dakramen met een goede kwaliteit? Laat dan Fakro dakvensters installeren op jouw dak. Vraag gratis dakraam-offertes aan bij Slimster en kom in contact met regionale bedrijven. Je vergelijkt de verschillende vakmannen en beslist zelf wie de opdracht krijgt. Zo bespaar je tot wel 45%.

Vrijblijvend dakraam-offertes aanvragen
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal