• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 104.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Dakraam merken

Ga je nieuwe dakramen installeren? Dan heb je de keuze uit verschillende dakraam merken. Er zijn vele mogelijkheden, maar Velux, Fakro en Luxtra zijn drie bekende merken. Ieder merk heeft zijn eigen kenmerk en prijskaartje.

Eenvoudig het beste merk vinden Zie in één oogopslag welk dakraam merk het beste bij jouw wensen past.
Merk
Prijs
Kwaliteit
Aanbod
Velux dakraam €€€ +++ +++
Fakro dakraam €€ ++ +++
Luxtra dakraam + +

Dakraam merken vergelijken

Wil je een uitstekende kwaliteit? Dan is het verstandig om wat meer geld uit te geven en voor een Velux dakvenster te gaan. Vind je innovatie belangrijker? Dan zijn de Fakro dakramen een betere optie. Heb je een beperkt budget, maar wil je toch van een kwalitatief dakraam genieten? Ga dan voor een Luxtra dakvenster. Luxtra kan een lage prijs aanbieden dankzij een kleiner aanbod en een hogere productiesnelheid.

Kies de juiste afmeting

Het bepalen van het dakraam merk is niet de enige keuze die je moet maken als je op zoek bent naar nieuwe dakvensters. Hoe groot moet het dakraam namelijk zijn? Je hebt veel mogelijkheden wat betreft dakraam maten.

Meer inspiratie opdoen

Je hebt ook de keuze uit verschillende dakraam soorten. Wil je meer inspiratie opdoen? Bekijk dan onze pagina met dakraam voorbeelden:

Eenvoudig en vrijblijvend dakraam-offertes vergelijken

Ben je op zoek naar een ervaren vakman die jouw nieuwe dakramen kan installeren? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Je vraagt bij ons eenvoudig en gratis dakvenster-offertes aan. We brengen je in contact met regionale bedrijven, die je zelf vergelijkt. Je beslist daarna wie de opdracht krijgt en bespaart zo tot wel 45%.

Snel en simpel de beste dakraam specialist vinden

Kapel Dakramen
Daglichten.nl Dakraam gilde
Dakraam Leverancier
De Klussenier
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal