• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Dakkapel afwerken

  Binnenkant & buitenkant dakkapel afwerken

  Dakkapel offerte
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar

  Kan jij wel extra ruimte in huis gebruiken en wil je dit bereiken met een dakkapel? Je kan een dakkapel op veel verschillende manieren complaat maken en afwerken. Ontdek hier alle mogelijkheden en doe meer inspiratie op voor jouw complete dakkapel.

  Opties binnenafwerking dakkapel

  Inspiratie opdoen?

  Mogelijkheden buitenzijde afwerken dakkapel

  Laat je jouw dakkapel casco afwerken, dan is de buitenkant van de dakkapel wind- en waterdicht afgewerkt. Op deze manier kan je de dakkapel helemaal zelf afwerken. Heb je bijvoorbeeld een specifiek materiaal boeidelen in gedachten? Dan kan je dit uiteraard aangeven bij de vakman.

  Dakkapel bekleden

  Je kunt een dakkapel met diverse materialen bekleden, zoals kunststof of zink. Bij kunststof heb je onder meer de keuze uit Keralit dakkapel bekleding of Trespa dakkapel bekleding.

  Dakkapel met ramen

  Welke ramen laat je plaatsen in jouw nieuwe dakkapel? Ga je voor draairamen of de multifunctionele draaikiepramen? Je bepaalt ook de indeling van de ramen en kozijnen.

  Zonwering voor dakkapel

  Wil je zonwering laten plaatsen? Ga bijvoorbeeld voor (maatwerk) dakkapel rolluiken of andere passende zonwering voor je dakkapel.

  Zonnepanelen op dakkapel

  Wil je graag jouw duurzaam energie opwekken? Je kan in bepaalde gevallen ook zonnepanelen op een dakkapel laten plaatsen.

  Buitenkant dakkapel afwerken

  binnenafwerking dakkapel

  Mogelijkheden binnenkant afwerking dakkapel

  Ook de binnenkant van een dakkapel moet netjes zijn afgewerkt. De afwerking van de binnenzijde zit niet standaard bij de prijs inbegrepen, maar hier kan uiteraard als optie voor worden gekozen. Laat de binnenkant van je dakkapel aftimmeren en plaats gipsplaten om een extra kamer te creëren. Denk niet alleen om de muren, maar laat ook het plafond afwerken en een vloer leggen.

  Aftimmerwerkzaamheden

  Heb je speciale wensen voor de binnenzijde van je dakkapel? Laat bijvoorbeeld knieschotten plaatsen voor extra opbergruimte. Ook het aanbrengen van gipsplaten, multiplex- of spaanplaten hoort bij het aftimmeren van de dakkapel.

  Dakkapel isoleren

  Een goede isolatie is belangrijk op zolder, vooral als je de ruimte gaat gebruiken als extra slaapkamer of werkplek. Laat de zolderkamer en dakkapel isoleren: zo houd je warmte of kou buiten en bespaar je ook nog eens op de energiekosten.

  Uitstraling zolderkamer

  Welke uitstraling wil jij de zolderkamer meegeven? Laat de muren stucen, schilder het plafond en kies het materiaal voor de vloer. Ook de verlichting en raamdecoratie spelen een rol, net als de rest van de inrichting uiteraard. Zo creëer je de dakkapel en zolder van jouw wensen.

  Binnenzijde dakkapel afwerken

  buitenafwerking dakkapel

  Wat kost een nieuwe dakkapel?

  De kosten van een nieuwe dakkapel kunnen flink variëren, afhankelijk van het materiaal, de afmetingen én de afwerking van de dakkapel. Je bepaalt zelf in welke mate je jouw dakkapel laat afwerken en welke extra opties je toevoegt. Iedere dakkapel afwerking brengt zijn eigen prijzen met zich mee.

  Bekijk dakkapel prijzen

  Dakkapel afwerken door ervaren vakman

  Ben je op zoek naar een vakman die de binnenzijde en buitenzijde van jouw dakkapel compleet kan afwerken ? Vraag dan gratis dakkapel offertes aan bij Slimster en kom in contact met maximaal 4 vakmannen die in jouw regio actief zijn. Vergelijk deze vakmannen en vind eenvoudig de beste deal.

  494 dakkapel specialisten vergelijken

  WBB dakkapellen
  Bogers & De Ruiter Dakkapellen
  Scheer Dakkapellen
  Dakkapel.nl
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal