• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 78.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Dakkapel met plat dak

De meest voorkomende dakkapellen zijn dakkapellen met een plat dak. Deze dakkapellen hebben een lage prijs en worden snel geplaatst, waardoor ze erg populair zijn. Ontdek meer over de mogelijkheden en prijzen van een dakkapel met plat dak.

Voordelen plat dak dakkapel

  • Veel extra ruimte en licht op zolder
  • Stijging waarde van woning
  • Voordelig om te laten plaatsen
  • Niet altijd een vergunning nodig

Nadelen plat dak dakkapel

  • Regelmatig onderhoud vereist
Dakkapel plat dak laten plaatsen?

Wat kost een dakkapel met plat dak?

Een dakkapel met een plat dak is één van de voordeligste dakkapel modellen. Een plat dak dakkapel is een standaard model en kan eenvoudig worden geplaatst. De prijs van een dakkapel met plat dak is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de maten en materiaalkeuze van de dakkapel. Ook eventuele extra opties zijn van invloed op de prijs.

Bekijk een indicatie van de dakkapel prijzen voor dakkapellen met een plat dak of andere modellen. Toch liever een concrete prijs weten? Vraag dan gratis dakkapel-offertes aan via Slimster.

Prijsopbouw dakkapel 1. Materiaalkosten
2. Montagekosten
3. Reiskosten
4. Afvoerkosten

Materiaal dakkapel met plat dak

Het materiaal bepaalt voor een deel de prijs van een dakkapel. Je hebt niet alleen de keuze uit verschillende materialen, maar ook qua afmetingen en modellen heb je diverse mogelijkheden. Bij een dakkapel met plat dak heb je onder meer de volgende opties:

Materiaalkeuze

Wat betreft de materialen heb je een viertal mogelijkheden:

Dakkapel inspiratie

Doe meer inspiratie op voor je nieuwe dakkapel en bekijk de voorbeelden.

Dakkapel vergunning

Je hebt niet altijd een vergunning nodig voor een dakkapel met plat dak.

Onderhoud dakkapel plat dak Op een dakkapel met plat dak blijft regenwater stilstaan en ook blijven takken of bladeren liggen. Maak het dak regelmatig schoon en de dakgoten vrij om verstoppingen en lekkages te voorkomen.

Montage dakkapel met plat dak door vakman

Je kan een dakkapel met plat dak op verschillende manieren opbouwen:

Een dakkapel met plat dak is beschikbaar in standaard afmetingen, maar je kan de dakkapel uiteraard volledig naar je eigen wensen laten maken.

Besparen door bedrijven te vergelijken Iedere vakman hanteert zijn eigen uurtarief, waardoor prijzen flink kunnen variƫren. Vergelijk verschillende bedrijven voordat je een keuze maakt en voorkom zo dat je te veel betaalt.

Besparen op voorrij- en afvoerkosten

Wil je slim besparen? Bij Slimster brengen we je alleen in contact met bedrijven die in jouw regio actief zijn. Zo houd je de voorrijkosten in de hand. Een andere manier om te besparen, is door zelf het bouwafval af te voeren.

Direct gratis dakkapel-offertes aanvragen

Wil je een dakkapel met plat dak plaatsen? Kies dan niet blindelings voor één specialist, maar vergelijk verschillende regionale bedrijven met elkaar. Zo ontdek je welke mogelijkheden er zijn en bepaal je zelf met welke specialist je in zee gaat. Je besparing kan zo oplopen tot wel 45%.

Beste dakkapel-deal vinden
Klaassen Dakkapellen
Scheer Dakkapellen
Klok & De Ruiter Dakkapellen
Dooijewaard Dakkapellen
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal