• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 108.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Kosten dakkapel vergunning

Kosten dakkapel vergunning

Ga naar

Kosten dakkapel vergunning

Een dakkapel is een flinke investering in je woning. Heb je een vergunning nodig, dan komen de kosten van deze bouwvergunning bovenop de normale dakkapel kosten. De prijs van een vergunningaanvraag verschilt per gemeente.

Gemiddeld kost een dakkapel vergunning tussen de € 200 en € 400.

Prijs dakkapel vergunning per gemeente

Grote prijsverschillen tussen bouwvergunningen

Gemeenten hebben de vrije hand in het vaststellen van de vergunningkosten, zolang deze inkomsten maar niet hoger zijn dan hun eigen gemaakte kosten. Dit resulteert ook in 2019 weer in grote prijsverschillen, waarbij de duurste gemeenten vele honderden euro's boven het gemiddelde van een dakkapel vergunning uitkomen.

Vergunningsvrije dakkapel

Je komt alleen in aanmerking voor een vergunningsvrije dakkapel als je aan enkele voorwaarden voldoet. Bekijk eenvoudig onze checklist:.

Meer over dakkapel vergunning

Weet je nog niet zeker of je wel een dakkapel vergunning nodig hebt voor je nieuwe dakkapel? We hebben alle dakkapel vergunning voorwaarden voor je op een rijtje gezet.

Slim besparen op nieuwe dakkapel met vergunning

Heb je een nieuwe dakkapel op het oog? Laat dan zowel de dakkapel en vergunning over aan het bouwbedrijf. Zo heb je geen gedoe!

Via Slimster vergelijk je gratis dakkapel offertes en kom je in contact met bedrijven die in jouw regio actief zijn. Zij kennen de regio en hebben ervaring met het snel verkrijgen van de vergunning. Je vergelijkt deze bedrijven en beslist zelf wie de opdracht krijgt. Zo vind je eenvoudig de beste deal.

Vergelijk 395 dakkapel specialisten

Klaassen Dakkapellen
Scheer Dakkapellen
Klok & De Ruiter Dakkapellen
Dooijewaard Dakkapellen
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal