Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
Kosten brandbeveiliging voor thuis

Kosten brandbeveiliging voor thuis

Vind beste vakman
Gratis & vrijblijvend
Ga naar
Minimale kosten € 20,- Maximale kosten € 2.400,- Gemiddeld Gemiddelde kosten € 600,-

Je wilt goed voorbereid zijn als er brand uitbreekt in je huis of appartement. Daarvoor heb je brandalarmen, blusmiddelen en hulpmiddelen voor evacuatie nodig. Ook wil je brandbeveiliging kopen, die goed werkt. Daarvoor laat je het keuren door een specialist. Wat kost brandbeveiliging?

Kosten brandbeveiliging?

Soorten brandbeveiliging
Kosten brandbeveiliging per stuk
Kosten pagina
Brandalarm:

€5-100
€12-230
€310-1.700
Blusmiddelen:

Brandblusser:
€30-300
€20-280
€10-100
Branddeken €20-50
Brandslang op brandslanghaspel €120-300
Sprinklerinstallatie laten plaatsen €20-45 per m2
Evacuatie: Vraag offertes aan
Noodverlichting €20-80
Pictogram €5-100
Brandladder €50-1.500
Keuren: Vraag offertes aan
Brandblusser keuren €18-75
Brandslanghaspel keuren €18-45
Noodverlichting keuren €8-50

De brandbeveiliging kosten hangen sterk af van wat je precies aan brandbeveiliging kopen wilt. Een paar rookmelders zijn niet zo duur. Wil je er een koolmonoxidemelder, brandblusmiddelen of evacuatie hulpmiddelen bij. Dan kom je op een hogere brandbeveiliging prijs uit.

Kies je voor een brandblusser, brandslanghaspel en/of noodverlichting? Dan is het verstandig deze te laten keuren. Ook dat brengt extra brandbeveiliging kosten met zich mee.

Brandbeveiliging offertes vergelijken?

Minder hoge brandbeveiliging kosten? Kies een brandbeveiligingspakket Wil je meer dan alleen rookmelders als brandbeveiliging kopen? Kijk dan eens of je een brandbeveiligingspakket naar jouw wensen kunt vinden. Hierin zitten naast rookmelders ook een koolmonoxidemelder, brandblusser en/of branddeken. Een brandbeveiligingspakket is voordeliger dan het kopen van losse brandbeveiliging.

Brandbeveiliging kopen en zelf plaatsen

Veel brandbeveiliging producten kun je prima zelf kopen en plaatsen. Hier zijn een paar voorbeelden van brandbeveiliging die je zelf kunt kopen/plaatsen.

Voorbeelden zelf plaatsen:

Brandbeveiliging door ervaren vakman

Er is ook brandbeveiliging die je beter kunt laten plaatsen door een specialist. Hier zijn een paar voorbeelden van brandbeveiliging die je beter kunt laten plaatsen door een ervaren vakman.

Voorbeelden laten plaatsen:

Je huis voorzien van brandbeveiliging en op zoek naar een betrouwbare vakman? Dan betaal je naast materiaalkosten ook arbeidskosten. Deze worden bepaald door het uurtarief van de vakman en de manier waarop de inbraakbeveiliging moet worden geplaatst. De exacte arbeidskosten en brandbeveiliging kosten kom je te weten als je brandbeveiliging offertes bij ons aanvraagt.

Vind beste deal voor brandbeveiliging

Wil je brandbeveiliging kopen van goede kwaliteit en laten plaatsen tegen een gunstige prijs? Vraag dan gratis en vrijblijvend brandbeveiliging offertes aan. Je ontvangt vrijblijvend advies van maximaal 4 specialisten bij jou in de buurt en vergelijkt ze met elkaar. Kies vervolgens het bedrijf dat het beste bij jou en jouw wensen past en vind de beste deal.

Direct inbraakbeveiliging specialisten vergelijken

Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal