• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Beste CO2 blussers

  Beste CO2 blussers

  Ben jij op zoek naar een goedkope brandblusser, die geschikt is voor kleine branden van vloeistof of elektrische apparatuur? Dan is een CO2 blusser een goede keuze. Deze brandblussers worden ook wel koolzuursneeuwblussers genoemd. Je kunt ze goed gebruiken in de keuken, bij o.a. brand van een tosti-ijzer of waterkoker. Bij Slimster hebben we de beste CO2 blussers voor je onderzocht. Bekijk hier de Beste Koop & Getest koolzuursneeuwblussers!

  Voordelen CO2 blusser

  • Goedkope brandblussers
  • Weinig schade aan apparatuur
  • Voor vloeistof en elektriciteitsbranden

  Nadelen CO2 blusser

  • Niet geschikt voor blussen op personen
  • CO2 blusser heeft weinig bluskracht
  • Vlammen kunnen opnieuw oplaaien

  Beste CO2 blusser 2020

  Wil jij de beste brandblusser van dit jaar kopen? Houd dan rekening met de inhoud van de brandblusser en voor welke soort branden de blusser geschikt is. Op basis hiervan kan je de beste koop en beste getest CO2-blusser bepalen. Om jou te helpen hebben wij het aanbod CO2 blussers beoordeeld.

  In onze CO2 blusser test hebben we gekeken naar factoren als de prijs, capaciteit, mix van chemicaliën (belangrijk om te weten voor welke soorten brand het blusmiddel geschikt is) en gebruiksgemak. Bekijk hier de beste brandblussers van dit moment.

  Beste CO2 blussers kopen?

  Aanbieder
  ++ Bekijk
  De winkel van ons allemaal

  Wat is een CO2 brandblusser?

  Een CO2 blusser is een brandblusser die je voornamelijk in de keuken gebruikt. Het is een kleine brandblusser en vooral geschikt voor het blussen van vloeistoffen (B) en elektrische apparaten. Deze koolzuursneeuwblussers zijn gevuld met koolstofdioxide en laten geen reststoffen of nevenschade achter. Een nadeel is dat CO2 brandblussers geen indringend vermogen hebben. Het gas verdrijft voor korte tijd de zuurstof om de vlammen te doven. Wordt er gestopt met blussen, dan kan de brand weer oplaaien.

  Bij het kopen van een CO2 blusser heb je de keus uit 2 kg en 5 kg brandblussers. Met een 2 kg CO2 blusser kun je ongeveer 14 seconden blussen, een 5 kg blusser heeft vermogen voor 30 seconden blussen. Zoals je ziet zijn deze blussers geschikt voor kleine branden. Voor grotere branden kun je beter kiezen voor een poederblusser of schuimblusser.

  Houd CO2 blusser op de juiste plek vast De expansiekoker (of sneewkoker), aan het uiteinde van de slang wordt extreem koud (tot -80 graden Celsius). Houd CO2 blussers daarom altijd vast aan het handvat (tussen slang en zwarte expansiekoker). Dit om derdegraads brandwonden door de extreme kou te voorkomen!
  beste co2 blusser

  Merken CO2 blussers

  In de winkel kun je veel verschillende brandblussers kopen. Vaak zijn er ook zeer goedkope (huis)merk CO2 blussers te koop. Maar wil jij zeker zijn van de beste kwaliteit en bescherming tegen brand in huis? Kies dan voor een betrouwbaar merk brandbeveiliging. In onze CO2-blusser test hebben wij merken als o.a. Mobiak, Flameline, Jockel, Gloria en Ajax.

  Beste brandblussers 2020

  Is een CO2 blusser niet precies wat je zoekt? Bij Slimster hebben we natuurlijk niet alleen de beste CO2 brandblussers getest. Je kunt bij ons ook de beste poederblussers, schulmblussers, rookmelders en CO-melders bekijken. Zo helpen we jou bij het vinden van de hoogste kwaliteit brandbeveiliging voor jouw woning of bedrijf.

  Brandbeveiliging advies

  Kan jij wel wat advies over brandbeveiliging gebruiken? Bij Slimster kun je direct gratis brandbeveiliging offertes aanvragen van specialisten uit jouw eigen regio. Deze experts kunnen jou adviseren of de beste brandblussers, brandalarmen en rookmelders voor in huis of op de zaak. Door te vergelijken kun jij eenvoudig besparen op de kosten voor beveiligingsapparatuur. Wij helpen jou bij het vinden van de beste deal!

  Gratis brandbeveiliging offertes vergelijken

  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal