• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  5 voordelen van vergelijken vakmannen

  Vakmannen vergelijken? 5 voordelen!

  Wil je jouw woning verbouwen of renoveren, maar heb je niet de tijd of de kennis om zelf aan de slag te gaan? Je wilt natuurlijk goed geïnformeerd een keuze maken en zo goedkoop mogelijk een geschikt bedrijf vinden. Bij Slimster kan je eenvoudig ervaren bouwbedrijven, klussers en aannemers vergelijken. Maar waarom zou je vakmannen vergelijken? We zetten 5 voordelen op een rijtje.

  5 voordelen van vergelijken

  • Je wordt goed geïnformeerd
  • Je bespaart tijd
  • Je ontvangt vrijblijvend advies
  • Je bespaart geld
  • Je kiest zelf de beste deal

  1. Je maakt goed geïnformeerd een keuze

  Tegenwoordig kan je op vele bouw vergelijkingssite offertes aanvragen voor verbouwingen of renovaties. Maar wat als je eerst meer informatie wilt verzamelen over een dakkapel, nieuwe kozijnen of traprenovatie? Welk materiaal is het beste, welke opties heb je en waar moet je op letten? Gelukkig zijn er ook websites die je eerst al deze informatie bieden, zoals Slimster.

  2. Je bespaart tijd

  Informatie vinden kan lastig zijn en een geschikt bedrijf vinden is in veel gevallen tijdrovend. Bij Slimster kan je eenvoudig al jouw wensen aangeven op het offerte-formulier. Na het versturen van jouw aanvraag koppelen we je aan bedrijven die in jouw regio actief zijn en bij jouw wensen aansluiten. Je ziet ook direct wie deze bedrijven zijn: zo kan je bijvoorbeeld meteen op zoek naar referenties.

  Ontdek voor welke producten offertes vergelijken mogelijk is bij Slimster.

  3. Je ontvangt vrijblijvend advies

  Wil je eerst meer advies ontvangen van één of meerdere bedrijven waaraan je gekoppeld bent? Je ontvangt niet alleen offertes, maar de bedrijven komen ook graag bij je langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Zo kan je al je vragen stellen en mogelijkheden bespreken.

  4. Je bespaart geld

  Door het vergelijken van offertes zie je in één oogopslag welke bedrijven meer geld vragen voor dezelfde werkzaamheden. Komt er een bedrijf langs voor een adviesgesprek? Handig hierbij is dat je face-to-face met de specialist kan onderhandelen over de prijs en werkzaamheden die bij dat bedrag zijn inbegrepen.

  5. Je kiest zelf het bedrijf met de beste deal

  Zijn er bedrijven bij je langs geweest en heb je verschillende offertes vergeleken op basis van prijs-kwaliteitverhouding? Dan bepaal je zelf welk ervaren en betrouwbare vakman het beste bij je past en jouw opdracht krijgt.

  Ervaren bedrijven vergelijken en slim besparen

  Vergelijken is voor iedereen een manier om geld en tijd te besparen, zonder aan kwaliteit in te leveren. Heb je bijvoorbeeld twee linkerhanden en wil je jouw woning verbouwen? Dan kan je wel wat vakkundige hulp gebruiken. Maar ook als je zelf wél handig bent, is het voor bepaalde klussen of renovaties beter om een ervaren vakman in te schakelen. Vind het geschikte bedrijf voor jouw opdracht door gratis offertes te vergelijken via Slimster.

  Meest populaire verbouwingen & renovaties

  Deel deze pagina