5 Kersttrends voor 2024

5 Kersttrends voor 2024
Henrieke Hahn
Henrieke Hahn
Product Specialist
3 minuten

Ben jij al aan het aftellen? Kerst komt er weer aan! Weet je al wat je dit jaar in de kerstboom hangt of wil je nog inspiratie opdoen? Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen want kerstversiering maakt gelukkig, blijkt uit onderzoek. Dompel je helemaal onder in het kerstgevoel en ontdek wat de 5 kersttrends voor dit jaar zijn.

Kersttrend 1: Naturel

kersttrend

De eerste kersttrend sluit aan bij de woontrends van 2020: natuurlijke en duurzame materialen. Denk aan het gebruik van houten versiering, dennenappels en sneeuwwitte kussens. Vergeet ook niet veel groen te gebruiken: ook kleine kerstboompjes doen het goed.

Meer inspiratie opdoen voor de natuurlijke kerst trend?

kersttrends
kerstdecoratie
kersttrend natuurlijke stijl
nieuwste kersttrend

Kersttrend 2: Zoet & roze

kerst roze

De tweede kersttrend kan bijna niet zoeter: een roze kerst. Je kunt deze trend op verschillende manieren verwerken, van zuurstokroze tot oudroze. Wil je liever alleen een paar roze details verwerken in je huis? Ga voor rosegouden kerstballen, oudroze kussens of een paar roze kaarsen.

Meer inspiratie opdoen voor de roze kerst trend?

roze kersttrend
kerst trend
trends kerst
trend kerst

Kersttrend 3: Traditioneel

kerst nostalgie

Deze trend blijft eigenlijk ieder jaar terugkomen: de traditionele kersttrend. Denk hier aan groene, zilvere en rode kerstversiering, veel kerstbomen en dennentakken. Ook de sneeuwpoppen en kerststerren mogen niet ontbreken.

Meer inspiratie opdoen voor de traditionele kerst trend?

kersttrend traditioneel
kerstversiering trend
kerst kleuren trend
kerst trendkleuren

Kersttrend 4: Goud

kersttrend goud

Ook goud zien we deze kerst veel terug. Ga voor een paar gouden details of pak groots uit. Goud versierde kerstbomen, gouden kaarsen en kerstverlichting met een warme gloed.

Meer inspiratie opdoen voor gouden kerst trend?

golden christmas
kleuren trend kerst
gouden kerst
gouden kerst trend

Kersttrend 5: Frozen Christmas

frozen christmas

Ijzige kleuren zijn ook een optie deze kerst. Denk hier aan sneeuwwit en verschillende blauwtinten: van donkerblauw tot ijsblauw.

Meer inspiratie opdoen voor de Frozen kerst trend?

ice kerst trend
witte kerst trend
wit kleur kerst
kerstballen trend

Ben jij klaar voor de feestdagen?

Kersttrends 2024

Houd onze blog in de gaten voor meer handige interieurtrends. Of lees andere leuke artikelen over alles in en rondom de woning. Bekijk onze blog of volg ons op Facebook.