• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 116.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
7x de mooiste badkamers met beton cire

7x de mooiste badkamers met beton cire

De badkamer is voor veel mensen een plek om te ontspannen. De uitstraling van de badkamer draagt daar voor een groot deel aan bij. Met beton cire geef je de badkamer een natuurlijke, rustige en unieke look. Beton is niet voor niets geliefd in de badkamer want het heeft vele voordelen.

Vele voordelen

Beton cire is een vorm van betonstuc. Wat beton cire anders maakt is het gewreven effect aan het stucwerk. Beton cire is geschikt voor de hele badkamer dus voor de muren, de vloer en badkamermeubels. Het is zeer onderhoudsvriendelijk, omdat je geen voegen hebt zoals bij tegels, het is waterafstotends en duurzaam materiaal. Wij laten je 7x badkamers met beton cire zien!

1. Stoer en robuust

In deze badkamer is gewerkt met (bijna) alleen maar grijstinten en rechte vormen waardoor de badkamer een stoere en robuuste uitstraling krijgt.

2. Volgens de trends

Lichte grijstinten zijn helemaal van nu dus deze badkamer is helemaal volgens de laatste trends. Door het bad ook te voorzien van beton cire is het een mooi rustig geheel.

beton cire badkamer

3. Combineer met kleur

Natuurlijk hoef je niet altijd je hele badkamer van grijstinten te voorzien als je kiest voor beton cire. Combineer met kleur en geef je badkamer een extra persoonlijk tintje.

badkamer beton cire

4. Net even anders

Je kunt er ook voor kiezen om beton cire te combineren met andere materialen zoals badkamertegels voor een speels effect.

5. Combineer met natuurlijke materialen

Beton en hout gaan perfect samen qua uitstraling. Het zijn allebei natuurlijke materialen die gecombineerd een mooi geheel vormen.

6. Stijlvol in een modern jasje

De ronde waskommen geven de badkamer een stijlvolle uitstraling. Door de combinatie met het moderne badkamermeubel en beton cire op de muren creëer je een stijlvol geheel in een modern jasje.

beton cire badkamer

7. Hout, glas én beton cire

Hout, glas en beton cire vormen in deze badkamer een mooi geheel. Strakke vormen en natuurlijke materialen zorgen voor een rustige sfeer. Een badkamer waar je heerlijk kunt ontspannen is het resultaat.

Meer badkamerinspiratie?

Wil je meer badkamerinspiratie opdoen? Je vindt nog meer voorbeelden op onze badkamer inspiratie pagina. Wil je weten wat een beton cire kost? Vraag gratis offertes aan en vergelijk tot wel 5 specialisten die actief zijn in jouw regio. Een specialist kijkt graag met je mee naar de mogelijkheden en adviseert je vrijblijvend.

Vind de beste stukadoor voor je betonlook badkamer

Henk Troost Aannemersbedrijf
Bouwbedrijf Gooise Meren
Rob't Hart Aannemers
Tradi Bouw
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal
Deel deze pagina