Javascript is disabled, features may not work
Analyse asbest
Vergelijk beste asbestverwijdering deals

Analyse asbest

In veel gevallen is het soort asbest en de mogelijke risico’s die hieraan verbonden zijn niet met het blote oog te zien. Een monster analyse in het laboratorium moeten uiteindelijk uitwijzen om welk asbesttype het gaat en welke vervolgstappen er genomen dienen te worden. Een analyse in het lab wordt vrijwel altijd gedaan wanneer er asbest wordt aangetroffen tijdens de asbest inventarisatie.

Analyse laten uitvoeren?
Asbest offerte aanvragen

Asbest laten onderzoeken?

Heb je iets verdachts gezien in jouw woning, en wil je weten of het inderdaad om asbest gaat? Vraag eenvoudig een asbestverwijdering offerte aan via ons en kom het te weten. Eén van de aangesloten specialisten zal jouw woning inspecteren op sporen van asbest en vakkundig monsters maken, die in het laboratorium kunnen deze worden geanalyseerd.

asbestmonster laten onderzoeken

Wanneer een analyse laten uitvoeren?

Wanneer is het handig om een asbest analyse uit te laten voeren? Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom het handig is om een analyse uit te laten voeren, hieronder de drie meest voorkomende situaties:

  • Je wil een woning kopen, maar denkt dat er asbest in de woning aanwezig is;
  • Je bent aan het verbouwen en stuit op een vreemd soort materiaal;
  • Of je wil sloopwerkzaamheden laten uitvoeren, maar verwacht dat er asbest aanwezig is.

Analyse aanvragen?

Wil je een asbestmonster laten analyseren door een gecertificeerd bedrijf? Neem contact op met één van onze aangesloten specialisten door de offerteaanvraag in te vullen. Jij vergelijkt de aanbiedingen en kiest de beste partij.

Vergelijk meer dan 200 aangesloten specialisten

  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal